2777
2789
عنوان

پارک دوبل ،😠😠🥺🥺

435 بازدید | 30 پست

سلام شش دفعه شده دارم میرم امتحان هر دفعه یا به خاطر پارک دوبل یا خاموش کردن منو میندازه ..شوهرم هم هر چی میگم کنم ببر تمرین نمیبره ..تو رو خدا راهی هست روشی چیزی بگین فردا امتحان دارم این دفعه قبول بشم خسته شدم از رفت و آمد با بچه کوچیک ،😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ترفند داره ک باید بیاد دستت  وگرنه خراب میکنی با ماشین پدری  دوستی چیزی بری چندتا ...

هیچکس رو ندارم ..یا ماشین ندارند ...اول گفت برو من یادت میدم و...الان نمی‌بره ....بیزار شدم ثبت نام کردم ،😭 

یا کلاس بردار از آموزشگاه ۲۰۰تومن بده ی روز برو با ماشین و مربی فقد پارک دوبل بزن

من جات بودم فردا رو نمیرفتم ک اعتماد بنفسمونگیره 

بعدش میرفتم ثبت نام برای روز برم تمرین

بعدم هفته بعد میرفتم

ماشین رو با فاصله ۴۵ تا ۵۰ سانت از ماشین جلویی پارک کن طوری که آینه بغلت از آینه بغل اون جلوتر باشه

کلاچ بگیر بزن دنده عقب

آروم پاتو از رو کلاچ بیار بالا اما برندار... با بالا و پایین کردن کلاچ سرعت کمتر میشه...هرچی کلاچ پایین تر سرعت کمتر

از شیشه مثلثی پشت عقب رفتن ماشینو نگاه کن و با کلاچ پایین برو تا تند نری

هروقت آرم سایپا روی شیشه مثلثی هم تراز با چراغ عقب ماشین کناری شد، فرمون رو کاملا تا ته به سمت چپ بچرخون و همزمان ماشینم داره میاد عقب...

هروقت انقدر ماشین عقب اومد که آینه بغل ماشینت هم تراز با چراغ عقب ماشین جلویی قرار گرفت فرمونو تا ته بچرخون سمت راست و آروم آروم ماشین میره عقب و توی جای خودش میمونه

تو تمام مدت با کلاچ پایین برو تا سرعت کم باشه و نزنی به جایی...اصلا هم گاز نده

وقتی ماشین تو جای خودش قرار گرفت بذار یکم عقب بیاد تا کاملا صاف بشه...و در نهایت کلاچ تا آخر پایین و ترمز...

تمام

ببین من خودمم مثل تو بودم همشو تصور میکردم هیچکسم نبرد منو بهم یاد بده جز مربی اینترنتم بزنی برات می ...

جلسه اضافه رفتید ...منم هر چی میگم تو نمی‌بری پول بده با مربی برم میگه ندارم چند دفعه برو آخر قبول میشی 

جلسه اضافه رفتید ...منم هر چی میگم تو نمی‌بری پول بده با مربی برم میگه ندارم چند دفعه برو آخر قبول م ...

اره من ۳جلسه اضافه رفتم البته روحیه تو خراب نکن من دیدم کسایی که دفعه ۳۸قبول شدن کارنشد نداره 💪🤙