2777
2789
عنوان

پارک دوبل ،😠😠🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 30 پست
یا کلاس بردار از آموزشگاه ۲۰۰تومن بده ی روز برو با ماشین و مربی فقد پارک دوبل بزن من جات بودم فردا ...

جلسه اول  که رد بشی  با مربی میزارند رفتم فقط پارک دوبل ..خیلی هم خوب میرفتم ...بعدش با افسر رفتم کلا خراب کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا کلاس بردار از آموزشگاه ۲۰۰تومن بده ی روز برو با ماشین و مربی فقد پارک دوبل بزن من جات بودم فردا ...

هر دو هفته امتحان، نرم میفته دم عید تازه اگه جا باشه ....تازه میگم پول بده میگه ندارم چند دفعه برو آخر قبول میکنند 

چون استرس داری کاروخراب میکنی توکل برخدا امیدوارم ایندفعه قبول شی

تو رو خدا دعام کنید ..دفعه پیش که باز خاموش نشد پارک خراب شد ..گفت اینو میرفتی قبول میشد ..هر دفعه می‌ره تو جوب

تو رو خدا دعام کنید ..دفعه پیش که باز خاموش نشد پارک خراب شد ..گفت اینو میرفتی قبول میشد ..هر دفعه م ...

فرمون اول و آروم بچرخون 

ولی فرمون دوم و سریع اینطوری ت جوب نمیره

اره من ۳جلسه اضافه رفتم البته روحیه تو خراب نکن من دیدم کسایی که دفعه ۳۸قبول شدن کارنشد نداره 💪🤙

آخه نمیدونی به یه بدبختی میرم با بچه کوچیک ..بعدش میفته دم عید و ماه رمضون و...‌کارای برعکس چون همه خبر دار شدند همیشه می‌پرسند قبول شدی ...شوهرم میگه بهت گفتم به هیچکس نگو ...

اسی امتحان ایین نامه سخته؟

سلام نه ولی باید اول کتاب رو بخونی بعد تو گوگل سرچ کن کلی آزمون میاره اونا رو تست بزن ..من اول کتاب رو نخوندم قبول نشدم دفعه بعد کتاب رو با سوالات خوندم و رفتم بدون غلط قبول شدم 

ماشین رو با فاصله ۴۵ تا ۵۰ سانت از ماشین جلویی پارک کن طوری که آینه بغلت از آینه بغل اون جلوتر باشه ...

میشه همین روش رو اگه کلیپ چیزی هست برام بفرستید مربی یه جور دیگه بهم یاد داد اون روش رو اصلا خوب نمیرم ،⁦☹️⁩

ماشین رو با فاصله ۴۵ تا ۵۰ سانت از ماشین جلویی پارک کن طوری که آینه بغلت از آینه بغل اون جلوتر باشه ...

اینجا چرا گفتم اول فرمان چپ بعد فرمان راست😐

اوللل که آرم سایپا موازی چراغ عقب اون ماشین شد فرمان رو تا ته به سمت راست میچرخونی

بعدا که آینه بغلت به موازات چراغ عقب اون ماشین شد فرمان رو تا ته به سمت چپ میچرخونی

فیلمم نمیدونم تو نت هست یا نه چون مربیم بهم اینجوری یاد داده

اگر چیزی پیدا کردم برات لینکشو میفرستم