2777
2789
عنوان

پوست و مو

485 بازدید | 52 پست

سلام... 

من خیلی تا چند وقت پیش اوضاع پوست و موهام داغون بود 

صورتم پر جوش و لک.. موهامم همیشه خشک و شکسته... اگه در جریان باشین پدرمم تازگیا فوت کرده بود و اصلا حوصله رسیدگی به خودمو نداشتم چه برسه به اینکه برم دکتر و تو صف نوبت و.... خودم شروع کردم یه چیزایی رو تو خونه امتحان کردن... از تو سایتای آنلاین شاپ یه چیزایی رو سفارش میدادم و امتحان میکردم تا جواب بگیرم... اگه سوالی داشتین خوشحال میشم جواب بدم و کمکتون کنم.... 🌹

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیاهی دور چشم 

جوشای زیر پوستی منافذ باز پوست خشک که وقتی جوش میزنه میخاره

موهای خشک و وز همش ام میریزه 🤦‍♀️

داغوووونم

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
عزیزم برا سیاهی زیر چشم راهکاری ک جواب باشه داری؟؟؟

عزیزم برای سیاهی زیر چشم ویتامین دی رو بگیر سوراخ کن و مواد‌شو با پنبه ای چیزی بزن زیر چشمات مواظب باش خدایی نکرده داخل چشمات نره و هرروز با صبر و حوصله این کارو تکرار کن تا به نتیجه دلخواه برسی

خب بزرگترین اشتباهت همینه که خودسر دارو مصرف کردی شاید ریزش مو داری دارو استفاده کنی کم بشه یه مدت ولی قطع نمیشه صورتت پر لکه امکان داره با دارو کمرنگ بشه ولی ریشه کن نمیشه معمولا لک های صورت بیشتر از پریودی کیست و اینا میاد  این کرمارو میزنی پس فردا صورتت افتاده میشه برو دکتر زنان و پوست مو 

خوب ممنون میشم توضییح بدی برای جوش و لکات چه محصولایی گرفتی

من اصلا دکتر ساده ام نرفتم.... خیلی ماسک خونگی و آماده از بیرون گرفتم و گذاشتم ولی دریغ از تاثیر.... ببین علت بیشتر چوشل آلودگی محیط هست چون مشکل هورمونی جوشاش فرق داره... تو این آلودگی هوا حتما از بیرون که میای صورتتو با یه ژل شست و شو بشور حالا هر پوستی ام یه نوع ژل رو میطلبه... یا وقتایی که میبینی پوستت خارش داره میگیره یا زیادی چرب و الودست... شبا ام موقع خواب لایه بردار الفاسید سی گل بزنید 15 درصد... چون هم جوش رو از بین میبره هم جای جوش الان من یه ماه استفاده کردم هرکی منو میدید فکر می‌کرد رفتم دکتر که اینقدر پوستم اوکی شده... با جوشات بازی نکن و بزار خودش خشک بشه و بیفته.... زیاد غذاهای شیرین و تند و شور و گرم نخور... دمنوش گیاهی خنک استفاده کن... محیط خوابت تمیز باشه یعنی ملحفه هارو هر مدت یه بار بشور 

پوستی ک با اسکراپ قرمز شده و الان یک ساله نرفته با ترمیم کننده چ کار باید کرد? 😭

شرمنده واسم همچین اتفاقی نیفتاده تاحالا نمیتونم حرفی بزنم