2777
2789
عنوان

باردارا

78 بازدید | 14 پست

بپه من خیلی دوس دارم برا عید موهام رنگ بزارم خیلی وقته رنگ نکردم الان سه ماهمه میتونم رنگ بزارم،مگه مشکلش چیه؟ چی میشه اگه بزارم؟

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا چه کاریه 😒

حالا مگه رنگ نکنی چی میشه؟

یکم دیگه تحمل کن بعد دنیا اومدن نی نی رنگ میکنی دیگه!سلامت بچه مهمتر از یه بار رنگ کردن موهاته😬

ایشالا به سلامت بیاد بغلت💖

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین
ای بابا چه کاریه 😒 حالا مگه رنگ نکنی چی میشه؟ یکم دیگه تحمل کن بعد دنیا اومدن نی نی رنگ میکنی دیگ ...

والامن ریشه موهام دوسانت دراومده مشششششکی و ساق موهام دکلره نقره ای حالاتصورکن چه اعجوبه ای شدماما حاظرنیستم حتی ماه نه رنگ بذارم

والامن ریشه موهام دوسانت دراومده مشششششکی و ساق موهام دکلره نقره ای حالاتصورکن چه اعجوبه ای شدماما ح ...

ولی به نظرمن این مدلی که شما میگی اگه یکم دیگه موهات بلند بشن خیلی خوشگل میشه😍

کار خوبی میکنی رنگ نمیکنی💓

من تا حالا رنگ نکردم و اصلا هم نمیخوام رنگ کنم😉به نظرم سلامتی مادر و بچه از همه چیز مهمتره💞

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین
والامن ریشه موهام دوسانت دراومده مشششششکی و ساق موهام دکلره نقره ای حالاتصورکن چه اعجوبه ای شدماما ح ...

الان چند هفته ای؟

ولی به نظرمن این مدلی که شما میگی اگه یکم دیگه موهات بلند بشن خیلی خوشگل میشه😍 کار خوبی میکنی رنگ ...

اگه باردارنبودم باز ریششون رو رنگ میکردم .  درست ترین کار رو شماکردی رنگ نکردی هیچوقت رنگ نکن.‌من فقط۷سال از ازدواجم گذشته موسفید دراوردم دلیلشم این رنگهای لعنتیه

اگه باردارنبودم باز ریششون رو رنگ میکردم .  درست ترین کار رو شماکردی رنگ نکردی هیچوقت رنگ نکن.‌ ...

عیبی نداره منم یه عالمه موی سفید دارم   طبیعت زندگیه دلت جوون باشه وگرنه موی سیاه یا سفید دلت رو فقط برا یه مدت کوتاه شاد میکنه  

الان از وجود نی نی کوچولوت لذت ببر   بعد از به دنیا اومدنش باز میتونی رنگ کنی