2777
2789

حالا ببین برای درس های سختش کشش داری ، پرخرج هم هست این رشته بعد ببین که میتونی بری یا نمیتونی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ببین برای درس های سختش کشش داری ، پرخرج هم هست این رشته بعد ببین که میتونی بری یا نمیتونی

من کلا عادت کردم به سختی 

هزینه ها هم اوکیه ، و اینکه قبلا دوست داشتم رشته اینفوگرافی برم اونم خیلی پرهزینه بود ...😅🥲

خدایا کمک :)

میشه ولی به یه بله و نه نیست خیلی سختی داره، هوش خوبی باید داشته باشی، خرجش زیاده... باید قوی باشی و وقتی زمین خوردی بتونی بلندشی و....

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

برای استخدام ب بند (پ)  احتیاج داری،  اگه داری ک برو خیلی هم خوبه،  اگه نداری بیخود وقت و هزینه صرف نکن

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
واقعا؟😅 حالا من نمیدونممم اگه برم بخونم میتونموارد بازار کار شم؟

خودم که عاشقشممم😍😁

اگه 10سال پیش بود حتماً میخوندم،، هیچ نمیدونم دخترارو میذارن یانههه🥺

نمیدونم واللاا چرا دروغ بگم، ازبازارکارش خبر ندارم☹️

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
میشه ولی به یه بله و نه نیست خیلی سختی داره، هوش خوبی باید داشته باشی، خرجش زیاده... باید قوی باشی و ...

مرسیی

برای رشته پایه فکر کنم باید ریاضی بخونیم درستهه؟

خدایا کمک :)

من عاشق اینم تو فرودگاه کار کنم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...