2777
2789

من اگه بودم می‌نشستم تا تهش میخوردم بقیشم میبردم    

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

همسرش سید بود و فردا شبشم عید غدیر بود اینم داد و‌فریاد که مهمونا که نیومدن خونه هم کثیفه🤦🏻‍♀️🤦🏻 ...

چطورممکنه🫤🫥

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار خواهر ساده م زنگ زد اصرااار که زن دایی عمل کرده زنگ بزن بریم عیادتش.

منم زنگ زدم گفت الان دخترا نیستن پذیرایی کنن.منم گفتم پس شب زنگ میزنم.

شب موبایلش رو خاموش کرده بود😐

یا رفیق
موقع رفتن یهو داد زد غذاها اضافه اومده فردا بیاین عید سیدا و ما ۴تا خنگ باز فرداش رفتیم😭😭😭😭خدایا ...

خدایه منننننن چرا اخهههع

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
چون میخواستم شما که مفتشی اعلام حضور کنی برا تاپیک‌بقیه خوشت نمیاد نخون جواب نده 

چرا اینقدر بی منطق برخورد میکنید؟ نخونه؟ کور که نیست ، خب کار شما اشتباهه میتونید خودتون تاپیک بزنید

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خخخخ با این حجم از ادب همون با صلوات بلکه بتونی یکی رو خفت کنی بگیرتت

خوشم میاد این همه تجربه داری تو تور کردن یکی تا بگیرتت هی میگی بگیرتت بگیرتت 

بگذار دوام آوردن ، هنر توباشد🌱🌈
راحت باش 🤣اگه دوست دارین خاطرات خوبی که ازش دارمو تا جایی که یادمه بگن🤣

بگو 😂

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

چون میخواستم شما که مفتشی اعلام حضور کنی برا تاپیک‌بقیه خوشت نمیاد نخون جواب نده 

من صلوات رو فرستاده بودم ولی پسیمونم. این بنده خدا حرف بدی نزد انقد بد برخورد کردی

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

بچه ها من اون موقع بچه نداشتم همسرمم میومد خونه طرفایه ۷غروب بود من تا ساعت ۱بعد از ظهر میخوابیدم این خنگ از ۷صبح تا ۲سره کار بود تو بیمارستان تو قسمت بایگانی کارگزینی نمیدونم کجا کار میکرد

ابله هر روز ۱۲ظهر بهم زنگ میزد اگرم جواب نمیدادم به شوهرم به همه زنگ میزد از متم ۷سال بزرگ تر بودا ولی نرمال نبود 🤣