2777
2789

منم بزرور خر کش کردن اولای نامزدی بردن خونه جاری جاریهم کلا رفت تو فاز قهر و بس محلی آخرش صد تومن کرد تو پاکت داد دستم الان یادم میفته خودمو شوهرمو فحش میدم

موندنی ترین رفیق من امام حسین🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بد منکه اونجا قوتم می‌بست 🤔 منم برام پیش اومده مثلا یبار به زور رفتیم خونه دایی شوهرم اون ...

زر مفت زده منم جاریم رو مسترابش حساسه  ولی من میرم میگفتی ببخشید من کلیه هام رو نمیتونم نابود کنم چون تو حساسی سختته رفت و آمد نکن 

یکی از دوستایه پسره از تهران اومده بود خانومش از پاساژ پالادیوم که خودشون میگفتن خیلی باکلاسه و اینا واسش تیشرت خریده بود کادو که ما همگی خوشمون اومده بود

فرداش که رفتیم خونشون پسره اومد گفت این دیوانه بعد رفتن شما تا تیشرت تن کردم تو تنم جر داد بخدا دروغ نمیگم دیوانه بود دختره

موقع رفتن یهو داد زد غذاها اضافه اومده فردا بیاین عید سیدا و ما ۴تا خنگ باز فرداش رفتیم😭😭😭😭خدایا ...

🤣🤣🤣🤣🤣

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

همسرش سید بود و فردا شبشم عید غدیر بود اینم داد و‌فریاد که مهمونا که نیومدن خونه هم کثیفه🤦🏻‍♀️🤦🏻 ...

فحش نمیدیم از خنده خیس کردیم خودمونو😂😂😂

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

یکی از دوستایه پسره از تهران اومده بود خانومش از پاساژ پالادیوم که خودشون میگفتن خیلی باکلاسه و اینا ...

پالادیوم یه لیوان آب بخوری پول خونت رو باید بدی😑 چجور دلش اومد😑

کشورم، توی سکوت و بدون خون و خونریزی، توسط افغان‌ها مصادره شد🖤  https://www.karzar.net/61859