2777
2789

اول خودم میگم

حدود ۵سال پیش بود همسرم یه دوستی داشت که تازه متاهل شده بود و خانومش به ظاهر خیلی خیلی دوست داشت که با دوستایه همسرش رفت و آمد کنه(البته بسیار افراطی مثلا توقع داشت شش روزه هفته پیش هم باشیم)که واقعا این حجم از رفت و آمد آزار دهنده است

خلاصه جونم براتون بگه این خانم تصمیم گرفت واسه همسرش تولد بگیره ما و چند تا از دوستایه دیگه همسرشو دعوت کرد که هیچ کدوممونم اون زمان بچه نداشتیم☺️

از طرف خودشم سه تا دوستشو دعوت کرد که دوتاشونم خواهر بودن با هم

خلاصه به ما گفت زود بیاید و فلان ما هم دیگه ۷.۳۰اونجا بودیم

غذا و دسر چندین مدل از بیرون سفارش داده بود و دیزاین شیکی کرده بودن واسش الحق بینظیر بود یه یه ساعتی نشستیم دهن خشک که گفت بزارید دوستایه خودمم بیان من شربت میارم ما هم گفتیم این چه حرفیه و راحت باش خلاصه رفت تو اتاق بهشون زنگ زد حالا الانا ساعت حدود ۹شبه یهو صدااااای جیغش اومد

اصغرررر(اسم مستعار) بیا 

این طفلی هم رفت و کاشف به عمل اومد دوستایه خانم گفتن نمیتونیم بیایم

اینم اومد وسط هال جیغ که اصغر بیا مجلس و گرم کن حالا پسره با ۱۹۰قذ اون وسط میگفت اخه من مگه رقاصم یا دلقلک بیهیال خانم تو‌وظیفه داشتی دعوت کنی حالا جور نشده بیان اشکال نداره

اینم نگذاشت و نه برداشت گفت این همه خرج کردم دوستایه تو‌بیان کوفت بخورن😕😕😕من نمیدونم ما چرا اونجارو ترک نکردیم ولی همه مثه ماست شدیم تو اون دو ساعت بعدم گفت حالل که خریدم بیاین بخورین برین🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمااا

همکلاسیم‌یه داداش داره از همه نظر عالی البته من‌ندیدم کلی بقیه همکلاسیام‌میگن‌ چند نفری هم‌تاحالا اومدن از هم‌کلاسیم شمارشو خواستن ولی نداده 

بعد این‌هم‌کلاسیم همش به من‌از داداشش میگه‌یا تعریف میکنه خیلی هم معلومه داره سر حرفو‌باز میکنه غیر مستقیم یه چیزایی میگه دلم میخواد داداششو ببینم کلی نمیدونم‌دیگ چطوری به نظرتون این بار که باز اون گفت من چی بگم؟ چطوری رفتار کنم؟

لطفا یه صلوات بفرستین برام هرچی صلاحه اون‌بشه

بگذار دوام آوردن ، هنر توباشد🌱🌈

همسرش سید بود و فردا شبشم عید غدیر بود اینم داد و‌فریاد که مهمونا که نیومدن خونه هم کثیفه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️انگار ما اومده بودیم ادم نبودیم منو همسرمو یکی از دوستاشو همسرش مثه خنگا کل خونه رو با پسره واسش تمیز کردیم که فردا مهمون داره

میدونم تو دلتون دارین فوش میدین بهم بخدا ما شوکه بودیم دست خودمون نبود