2777
2789
عنوان

مادرایی ک بچه ۲تا۳سال دارین ک خورد وخوراکشون خوبه یلحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 59 پست
وای....من چرا پسررام دوبار یا یبار تو هفته هست پی پیشون؟؟؟؟پوبوستم گاهی دارن.....خودمم اکثرا یبس هست ...

خیلی کمه.

حتما ملین بده یا ببر دکتر.

البته از کم خوردن هم هست و اینکه شاید سبزیجات کم مصرف میکنن

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
هر دفعه دفعش کمه یا زیاد ؟ واسه دختر من که موز و پرتغال شمکشو راه میندازه . جدا از اون دخترم تیکه ت ...

ببخشید اینجوری میگم ولی تا ۴بار اول دفعش زیاد ولی ۳بار آخر مقدارش کم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت پیش نیومده ک تعداد دفع مدفوع پسرت ک خوب غذا میخوره بالاتر از ۱بار بشه مثلا؟

چرا گاهی ۲بار. ولی بیشتر نشده تا حالا.

مگه اینکه اسهال باشه

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
چرا گاهی ۲بار. ولی بیشتر نشده تا حالا. مگه اینکه اسهال باشه

ولی پسرمن از اول تا حالا همینجوریه کم پیش اومده روزی ۱یا ۲بار باشه معمولا تا ۴بار هس امروز دیگه خیلی شد 

ولی پسرمن از اول تا حالا همینجوریه کم پیش اومده روزی ۱یا ۲بار باشه معمولا تا ۴بار هس امروز دیگه خیلی ...

یه چکاب ببرش.

شاید معدش حساسه

[QUOTE=276188346]یه چکاب ببرش. شاید معدش حساسه[/QUOTEنمیدونم والا  شما کلا میگی ببرم چکاب یا ف ...

ببر دکتر بگو دفعش زیاده.

چکاپ بنویسه. شاید حساسیت داره به چیزی.

یا معدش متعادل نیست. با قطره خوب بشه

ببر دکتر بگو دفعش زیاده. چکاپ بنویسه. شاید حساسیت داره به چیزی. یا معدش متعادل نیست. با قطره خوب ب ...

باشه عزیزم ممنون

ببخشید آجی ولی اگه دفعش بشه ۴بار بازم زیاده؟یا دیگه نرمال شده

مثلا امروز خیلی غذا ومیوه خورد یروزم میبینی کمتر میخوره تعداد دفعشم کمتره دیروز اصلا دفع مدفوع نداش ...

بله عزیزم ممکنه ،ببین مدفوعش اگر نرم بود یعنی نه یبوست بود و نه اسهال نگران نباش اصلا 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بله عزیزم ممکنه ،ببین مدفوعش اگر نرم بود یعنی نه یبوست بود و نه اسهال نگران نباش اصلا 

خیر ببینی آروم شد دلم

میگم پولکی جان پسرم الان ۲سال و۷ماه هستش تا ۳ماه پیش آهن میدادم قطرشو منظورمه بعد گفتم خب دیگه ندم وقطع کردم اما حالا پشیمون شدم میخوام دوباره بدم بنظرت اشکال داره قطره آهن بدم تو این سن؟

کم خونی هم داشت تا یمدت ک آزمایششو تکرار میکردیم خوب نشده بود ولی اینم بگم ک زیاد نیس مثلا اگه نرمالش از ۱۳تا ۲۰هست برا بچه من ۱۲بود

باشه عزیزم ممنون ببخشید آجی ولی اگه دفعش بشه ۴بار بازم زیاده؟یا دیگه نرمال شده

اگه خییییلی میخوره طبیعیه

ولی اگه خوراکش معمولیه اره زیاده

برا سردی روده چی خوبه ک بهش بدم؟بنظرت فصل زمستونم تو سردی روده ومعده تاثیر داره یا فقط ب غذاهاست؟

نبات داغ خوبه

عرق زنيان 

عرق يونجه هم خوبه

كم كم بده بخوره

ى ته استكان 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
نبات داغ خوبه عرق زنيان  عرق يونجه هم خوبه كم كم بده بخوره ى ته استكان

شانسم این دارو گیاهیارو نمیخوره وگرنه خودم یمدت بهش جوشنده پونه میدادم نرمال بود وضعیتش حالا خیلی وقته نمیخوره

شانسم این دارو گیاهیارو نمیخوره وگرنه خودم یمدت بهش جوشنده پونه میدادم نرمال بود وضعیتش حالا خیلی وق ...

درسته 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…