2777
2789
عنوان

مادرایی ک بچه ۲تا۳سال دارین ک خورد وخوراکشون خوبه یلحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 59 پست

عزیزم بعضی از غذاها و خوراکی ها باعث تحریک دستگاه گوارش و روده و معده میشن و قابلیت دفع رو بالا میبرن 

اگر مدفوع بچه تون بد بو و شل و رنگ سبز یا زرد یا بی رنگ نداره جای نگرانی نیست 

ولی اگر این روند ادامه پیدا کرد میتونید با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید

ما ملت امام حسینیم💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید روزی ۱ الی ۲ بار دفع داشته باشه. دختر و پسر من روزی ۱ بار.

وای....من چرا پسررام دوبار یا یبار تو هفته هست پی پیشون؟؟؟؟پوبوستم گاهی دارن.....خودمم اکثرا یبس هستن.

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر
غذا خوردنشون چجوره؟خوب میخورن؟

پسرم خوب میخوره اضافه وزن داره

دخترم خیلی کم میخوره بازم روزی ۱ بار دفع داره گاهی دو روز ۱ بار

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
مثلا امروز خیلی غذا ومیوه خورد یروزم میبینی کمتر میخوره تعداد دفعشم کمتره دیروز اصلا دفع مدفوع نداش ...

هر دفعه دفعش کمه یا زیاد ؟ واسه دختر من که موز و پرتغال شمکشو راه میندازه .

جدا از اون دخترم تیکه تیکه و دفعات زیاد دفع میکنه . دو هفته پیش بستری کردیمش نمونه برداری از روده کردن جوابش پریروز اومد چیزی نبوده

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
بله امكانش هست در هم خورى سرد شدن روده  خود كره كه كلا باعث ميشه بيرون روى زياد شه

برا سردی روده چی خوبه ک بهش بدم؟بنظرت فصل زمستونم تو سردی روده ومعده تاثیر داره یا فقط ب غذاهاست؟

[QUOTE= 276181856 ]میگم عزیزم این دیروز اصلا دفع نداشت ممکنه بخاطر اینم باشه ک امروز اینقد زیاد شده[ ...

آره وزن میگیره ولی ن زیادچندبار از دکترش پرسیدم میگه چون میگی زیاد میخوره اسکال نداره

امروز که حالا شاید گوارشش به هم ریخته تغییر کرده. ولی در کل هم اینجا مقایسه نکن تعداد دفعش رو، چون ...

نمیدونم والا قلبم اومده تو دهنم از استرس

اگه تاچندروز دیگه ادامه داشت میبرم حتما

عزیزم بعضی از غذاها و خوراکی ها باعث تحریک دستگاه گوارش و روده و معده میشن و قابلیت دفع رو بالا میبر ...

ن هیچکدوم اینایی ک گفتیو نداره بازیشو میکنه غذاشم خوب میخوره خوابشم نرماله 

دیروزم شکمش کار نکرده بود غذای امروزمم شور بود خیلی آب میخورد گمونم براهمین اینجوری شده 

خداکنه خوب بشه تا فردا

پسرم خوب میخوره اضافه وزن داره دخترم خیلی کم میخوره بازم روزی ۱ بار دفع داره گاهی دو روز ۱ بار

هیچ وقت پیش نیومده ک تعداد دفع مدفوع پسرت ک خوب غذا میخوره بالاتر از ۱بار بشه مثلا؟