2777
2789
عنوان

مادرایی ک بچه ۲تا۳سال دارین ک خورد وخوراکشون خوبه یلحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 59 پست
مثلا امروز صبحانه نون وکره مربا خورد مقدارخوردنشم کم نبود ظهر ۲تاموز خورد ۱ساعت بعدش چندقاشق ماکاران ...

آها

حالا امروز شايد معدش. به هم ريخته ولى 

ببين اگه طولانى شد با پزشك مشورت كن

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما جدی بگیر خواهرم جدیدا روزی چند بار دفع داشت رفت آزمایش فهمید به گلوتن حساسیت داره اصلا نباید ب ...

این همیشه ۴بارو دفع داره حالا یروز کمتر مثلا ۲یا۳بار

نگران شدم نکنه مشکلی داره

عزیزم پسر من دو سالو سه ماهشه در روز یه بار.... شاید کوچولوت دفعه اول کارشو کامل انجام نمیده باید به ...

چرا اتفاقا کامل انجام میده یوبس نیست

وای یعنی چه مشکلی ممکنه داشته باشه پسرمن😢

چرا اتفاقا کامل انجام میده یوبس نیست وای یعنی چه مشکلی ممکنه داشته باشه پسرمن😢

حتما جدی بگیر روزی ۴ بار هم زیاده نمیخوام نگرانت کنم 

ایشالله هیچی نیست اما بری دکتر خیالت راحت میشه

پیش متخصص گوارش ببر

میگم عزیزم این دیروز اصلا دفع نداشت ممکنه بخاطر اینم باشه ک امروز اینقد زیاد شده

بله امكانش هست

در هم خورى

سرد شدن روده 

خود كره كه كلا باعث ميشه بيرون روى زياد شه

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
موز ملینه؟🙄😐

بله موز رسیده ملین هست.

موز نرسیده یبوست میاره.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
مثلاً در طول دوازده تا چهارده ساعتی که بیداره چیا میخوره ؟ هرساعت چیزی میخوره ؟

مثلا امروز خیلی غذا ومیوه خورد یروزم میبینی کمتر میخوره تعداد دفعشم کمتره

دیروز اصلا دفع مدفوع نداشت بنظرت ممکنه بخاطر همین امروز اینقد زیاد شده باشه

[QUOTE=276181856]میگم عزیزم این دیروز اصلا دفع نداشت ممکنه بخاطر اینم باشه ک امروز اینقد زیاد شده[/QUOTE]

اگه تا روزی چهار بار هست و وزنگیری خوبی دارع مشکلی نیست ولی اگه وزنش کم هست حتما باید پیگیری کنید،بالاخره یوقت ک پیش میاد بچه ی دکتر ببری از دگتر سوال کن ک دفعش یکم زیاده ببین دکتر چی میگه

امروز که حالا شاید گوارشش به هم ریخته تغییر کرده.

ولی در کل هم اینجا مقایسه نکن تعداد دفعش رو، چون فرق دارن آدما با هم، لزوما مشکلی نداره بچه ت، خیلی نگرانی برو فوق تخصص گوارش کودکان خیالت راحت بشه.