2777
2789
عنوان

نمیخوام بارداریم تموم بشه

2326 بازدید | 73 پست
هفته32 هستم تازه نی نیمو دارم حس میکنم تازه یه هفتس تکوناش زیاد شده تا امروز بیشتر وقتا خواب بود هیچ حسی بهش نداشتم الان تازه دوسش دارم تو دلم که تکون میخوره دلم غنج میره نمیخوام تموم بشه از بارداریم هیچ لذتی نبردم همش سختی بود و رنج اصن هیچی هوس نکردم که ناز بزارم به دل شوهرم عکس بارداری نگرفتم لباس بارداری نخریدم همش گوشه رختخواب بودم داره تموم میشه این دوران چیکار کنم؟ ترررررررررررررسیدم از اینکه دوران خوش دوتایی بودن تموم شه از اینکه با بچه دیگه خوشی نباشه از اینکه همش خوشی هام با پوشک عوض کردن و گریه بچه قاطی پاتی شه ترسیدم خییییییییییلی زیاد نمیدونم میتونم مادر خوبی باشم یا نه من تا حالا نوزاد بغل نکردم از پسش برمیام یا نه؟ اگه تب کنه اگه مریض شه اگه نفهمم چرا گریه میکنه اگه........ دارم دیوونه میشم میترسم مادر بدی باشم بهم دلداری بدین شاید چون آخرهاشه این فکرا زده به سرم کسی رو ندارم که اینارو بهش بگم شما بهم دلداری بدین

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم دقیقا مشکلم همینه قبلا همش میگفتم پس کی باردار میشم باردار که شدم همش میگفتم کی تموم میشه بعدم لابد میگم کی این بچه بزرگ میشه از لحظم لذت نمیبرم فقط میخام تموم بشه

الینا من هروخت عکس کاربریتو می بینم سرگیجه میگیرم

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

وای منم این احساسارو داشتم نترس دست خودته که اون خوشیا رو حفظ کنی تازه بابچه بهتره.حالا همه ازین قرطی بازیا باید دربیارن ؟ برن اتلیه که چی بشه؟ بنظرت رو اینده و سلامت بچه تاثیر داره.والا منم خیلی ازیناییکه گفتیو نداشتم مثل ویار.
خدای مهربونم بخاطر همه قشنگیای زندگیم شکر ...دل همرو شاد کن اونطوری که خودت میدونی
من تا ماه 6 بارداریم فوق العاده سخت بود فقط دعا میکردم بمیرم خلاص شم الان یه کوچولو حالم بهتر شده اونم که هورمونام قاط زده بی حوصله شدم و غرغرو دوروزه فقط غر میزنم دست خودم نیست نمیدونم چیکار کنم اروم بشم

الان واسه چی داری فکر بعدش میکنی گلم.. هنوز هشت هفته دیگه مونده از بارداریت.. به قبل و بعدش فکر نکن فقط از الانت لذت ببر.. وقتی هم تموم شد از لحظه تولد نی نیت .. بعدش از لحظه لحظه بزرگ شدنش لذت ببر..
من از همون اول با بچم حرف میزدم و عشق و حال میکردم ولی الان احساسای تورو دارم همه میگن طبیعیه بسپار بخدا و از همین لحظه برو براش شعر بخون و باهاش حرف بزن و قربون صدقش برو... همه ی مامانای ماهم از اول که مامان به دنیا نیومدن...همشون به کم کم بچه داری بلد شدن پس نگران اونشم نباش... بچه قرار نیس دوران خوشیمونو بگیره...ایشالله قراره خوشیامونو بیشتر کنه... مادر شوهرم میگه اینجور که با بچت حرف میزنی منم هوسم میگیره خخخخخخخخخ
پیامبر(ص)فرمودند:**هر کس ابروی مومنی را حفظ کند بدون تردید بهشت بر او واجب شود** چـــــــــــــــادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …
تا میتونی بخواب و بیرون برو و استراحت کن نینیت بیاد تا مدتی خبری از اینها نیست
مامانا لطفا برای سلامتی نی نی هامون و برآورده شدن حاجاتمون صلوات***اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمدو عجل فرجهم***