2777
2789
عنوان

دوستان بیاین بهم کمک کنید

177 بازدید | 17 پست

من با خانواده شوهرم قطع رابطم سر کارا و رفتاراشون و حرفایی که بهم زدن بعد الان مادر شوهرم چند بار ب شوهرم گفته زنت بیار و بیاین اینجا بعد بنظرتون من برم خونشون مادرم میگه وقتی تقصیر خودشون بوده نرو خودت کوچیک میکنی چرا اونا تا الان نیومدن خونتون بعد اینکه من چند روز دیگه تولدمه خودم میگم بمونم اگر برا تولدم بهم زنگ زدن که میرم روز عید خونشون اگر زنگ نزدن منم نمیرم شوهرم تنها بره...نظر شما چیه؟

اینم بگم مادر شوهرم و دخترش رسما خون ب جیگرم کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به مامانم یه چیزی گفتن ۲ ساله نمیرم مامانم هم دوست ندارم بره ولی میره

آخه تو اون بحث مامانمم زنگ زد بهش که هر دفه دخترم ناراحته چکار کرده باهاش اینجوری میکنین خودت و دخترت اونجام با اینکه میدونست دخترش مقصره حتی شوهرش اومده بود عذر خواهی چون همشون میدونستن خواهرشوهرم مقصرع حتی پدرشوهرم کلی باهاش دعوا کرد ولی مادرشوهرم همچنان طرف دخترش گرفت و ب مادرم گفت بما ربطی نداره زندگی خودشع دوست دارع بره قهر دوسداره برگرده منو میگفت 

ب شوهرتون بگید ک بذار راهی ک خودم میرم رو برم  حرمت ها بیشتر شکسته نشه

شوهرم خودش میدونه مقصرن میگه تو بزرگی کن ببخش اونا رو ولی اونا خیلی اذیتم کردن اصلا دلم نمیخاد ببینمشون

صبر کن ببین دلجویی میکنن یا ن  اگه نکردن نرو

اره خودمم همینو میگم بخصوص که چند روز دیگم تولدمه مادر شوهرم و خواهر شوهرم میتونن ی زنگ بزنن تبریک بگن مثلاً مادرشوهرم بگع دخترم بیا اینجا 

آخی گلم  درکت میکنم  منم کم نکشیدم ازشون از شوهرم و خانوادش با هم ی جا گذشتم🤣

والا نمیدونم چی از جونم میخان مادرشوهرم یک ریز از عروسهای خواعراش تعریف میکنه بخدا تعریف از خود نباشه از لحاظ قیافه و اینا از همشون سرترم از همه دخترا و عروساشون انقدم احترام میزارم بهشون ولی دخترای خودشون انقد بی ادب و زبون درازن احترامم که اصلا حالیشون نیس مثلا نمونش همین خواهر شوهرم براش عیدی میگیریم یدونه تشکر نمیکنه حتی از دستم نمیگیره باید بزارم یکناری بعد ک گذاشتم زمین میره برش میداره بدون ی کلمه تشکر اگر نخری هم زود گله میکنه که دخترم گفت هیچی برام نخریدن و اینم بگم بشدت حسودن هر چی بخرم یا تنم ببینه میره جفتش میخره

اط نطر من برو بالاخره خانواده همسرت هستن اما خب رفت آمد آنچنان نکن همین عیدی مناسبتی چیزی

میدونی میترسم بگن محلش ندادیم خودش پاشد اومد چون بشدت بی عقلن راحت هر حرفی میزنن تو روی ادم 

عزیزم وقتی  به شوهرتون گفته زنت بیا وبره یعنی  این که میخواد آشتی کنه تو هم سر خود نرفتی  بعدشم بخشش از بزرگان شما ببخش تا خودت راحتر زندگی کنی نه با کینه. این که اونا چه فکری میکنن چه اهمیتی داره