2777
2789

سلام کاربرجدید هستم من خیلی تنهام و مشکلات دارم اینجا عضو شدم دردل کنم ناشناس. 

من از کلاس اول ابتداییم خیلی بچه اجتماعی بودم کلی دوست داشتم با اعتماد به نفس شاد. امسال سال اول دبیرستانمه. مدرسه ای که رفتم توش هیچکسو نمی‌شناختم اول فکر میکردم زود دوست پیدا میکنم. ولی از اول سال با کسی نشد دوست بشم. بچه های این کلاس خیلی عجیبن. کلا تو کار مسخره کردن تحقیر کردن. بعد من خودم دیدم کسی باهم هم عقیده نیست ک باهاش دوست بشم بیخیال شدم تنهایی تو مدرسه بودم. امروز یکی اومد گفت میدونی چرا کسی سمتت نمیاد.  گفت آخه قیافت شبیه جنگلیاس.موهاتو شونه نمیکنی ابروهاتو تمیز نمیکنی. حالا من خیلی موها و ابروهای خیلی خیلی  پرپشتی دارم مگه میشه موهامو شونه نکنم!  ولی چون پرپشته پف میکنه زیر مقعنه. زیر ابرو هامم بر میدارم ولی دیگه تو شونزده سالگی نمیتونم که مدل ابروهامو زنونه کنم. تازه گفت واسه چی تو مدرسه کتونی سفید می‌پوشی بچه ها بهت میخندن😐😐😐همه دوستام تو مدرسه هاشون کلی دوست پیدا کردن و شادن .من اینطوری شدم.  تازه پشت سرم حرف میزنن اگه جلوم میگفتن جوابشونو میدادم. ولی خیلی دلم شکسته. ناراحتم 

من جای خواهرت بهت میگم 

گه خوردن اگه مسخرت میکنن 

ببین چقد سطح پایینن که کتونی سفیدو مسخره میکنن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلمممم😢 کاش من بودم باهات دوست میشدم.. حتی ینفرم نیس که یکم بهتر باشه رفتارش؟ اگه هست خودت پیش قدم شو

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
تو خودتو با اعتماد بنفس نشون بده. تو همه مدرسه ها ازین اراذل و نخاله ها هستن. قرار نیس به مزاج و سلی ...

وا کتونی سفید مگه چشه.

😒

من خودم آرزومه یپوشم ولی چون چادر میپوشم نمیشه چادرم میماله بهش چرک میشه

من جای خواهرت بهت میگم  گه خوردن اگه مسخرت میکنن  ببین چقد سطح پایینن که کتونی سفیدو مسخ ...

از اول سال خیلی بهم چرت پرت میگن.  جوابشونو هم میدما بی زبون نیستم. ولی دیگه کم اوردم. انگار هر روز واسه جنگ میرم مدرسه. اونا ده یازده نفرن باهم اکیپ. من تنها 

دبیرستان همینه بهتر از این نمیشه

تازه من که دبیرستان پسرونه هستم

منم همیشه مسخره میشم 

چهارشنبه هفته پیش یکی منو میزنه تو سرم که چرا اومدم مدرسه سرم خون اومد.

پریروز با معاون احمق و بیشعور مدرسه شدید دعوام شد دعوای کلامی وای یادش که میفتم تنم میلرزه

و به خاطر اینکه نماز میخونم مسخره میشم

کاربر پسر هستم.

عزیزم خودتو دوست داشته باش تنها گاری ک میتونی بکنی همینه 

این موضوع قراره بهت درس بده کاریشم نمیشه کرد باید تحمل کنی باز تو میتونی سال بعد مدرسه تو عوض کنی من تو دانشگاه هیچ دوستی رو ندارم و باید چهار سال تنها باشم با دوستای صمیمیم دعوام شد و خیلی تحقیرم کردم 

کلامی نه با رفتارشون 

خیلی چیزا یاد گرفتم و الان قوی تر شدم 

فدای سرت فقط خودتو دوست داشته باش و خودت به خودت عشق بدع 

عزیزدلمممم😢 کاش من بودم باهات دوست میشدم.. حتی ینفرم نیس که یکم بهتر باشه رفتارش؟ اگه هست خودت پیش ...

چرا اینطوری هم نیست همه باهم بد باشن. هستن کسایی که باهاشون در ارتباطم ولی خوب من نه خیلی درسخونم نه خیلی چیز خاصی دارم که بشه بهش حسودی کرد که بگی حسودی میکنن. ولی خوب خیلی گیر دادن به من. بلند میشم میرم پای تخته همشون میزنن زیر خنده. 

چقدر مهربونی❤️

وا کتونی سفید مگه چشه. 😒 من خودم آرزومه یپوشم ولی چون چادر میپوشم نمیشه چادرم میماله بهش چرک میشه

امسال دیگه شرایط مالی خانوادم جور نبود واسه مدرسه کتونی بخرن همون کتونیای که داشتمو پوشیدم. اصلا وقتی گفتن عصابم خورد شد

دبیرستان همینه بهتر از این نمیشه تازه من که دبیرستان پسرونه هستم منم همیشه مسخره میشم  چهارش ...

ای بابا پسرا که فکر‌میکردم خوب باشه وضعشون. اخه یکی  از اشناهای پسر بهم میگفت دبیرستان پسرونه همه پشت همن تو کلاسو و فلان. 

عزیزم خودتو دوست داشته باش تنها گاری ک میتونی بکنی همینه  این موضوع قراره بهت درس بده کاریشم ن ...

ممنون از حرفاتون❤️ ولی چون به این وضع عادت ندارم خیلی سخت میگذره دوستای صمیمی دوران راهنماییم تو مدرسه هاشون کلی دوست جدید پیدا کردن و من اینطوری هر روز انگار میرم میدون جنگ. خیلی سخته