2777
2789
عنوان

دنیا برام سنگین شده

67 بازدید | 2 پست

شما هم همین حسو دارین ؟! احساس میکنم دنیا خیلی برام سنگین و بی معنی شده هرچی میگم تلقین میکنم شاید بخودم ولی از مامانمم که می پرسم همینو میگه نمی‌دونم چرا اینجوریه!! لذت نمی‌برم اصلا از زندگی شب می‌خوابم دوباره صبح بیدار میشم تا شب انگار نه انگار زنده م🥺

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

نه من اینجوری نیستم با وجود این که غرق مشکلم اما خیلی امید دارم چون ما ابد رو در پیش داریم و زندگی فقط این دنیا نیست 

تو این دنیا هم وقتی ناامید نمیشم از خدا حس میکنم با لبخند نگام میکنه همین لذت داره برام 

نه من اینجوری نیستم با وجود این که غرق مشکلم اما خیلی امید دارم چون ما ابد رو در پیش داریم و زندگی ف ...

چه خوب 🥲👌

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.