2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 66483 بازدید | 1447 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ار

خب اون یه نفر اشنا بود یاغریبه؟؟؟

احتمال داره اگه خوابت صادقه باشه همون باشه حدوداا.ننیگم صددرصد ممک یکم ظاهرش بالا پایین باشه.به طور کلی میگم یعنی

اماااگه اون اومد خاوستگاری حتما تحقیق کن وفقط به خواب اکتقا نکن.ماانسان هستیم وممکن یه درصد خواب خطا بره

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

درسته.. ن غریلع

انشاالله خیره..اگه واقعا اذم‌توخوابت هم اومد خواستکاری حتما تحقیق کن...یه نفر اینطور بود اما طلاق گرفت..چون ممکن یه درصد خواب خطا بره.. یکی دیگه بود به طور کلی شبیه بود اما ریز جزییات نه‌‌...شاید به طور کلی شبیه اون باشه ادم‌خوبی باشه قبول کنی..

من اکتفا نمیکنم اصلا بع خاب بابا الکیه

اونی که گفتم تحقیق کن.چون‌ما انسان هستیم و ممکن یه درصد خطا بره یا اشتباه تعبیر کنیم

اونی که گفتم تحقیق کن.چون‌ما انسان هستیم و ممکن یه درصد خطا بره یا اشتباه تعبیر کنیم

میدونم..ولی من به خای اکتفا نمیکنم.. چون من بدونم فردا میخام برم فلان جا خابشو میبینم قطعا..وقتی دعاهاتون بخونم به شوهرم فکر کنم قطعا ی ننه قمری میا خابم😂😂😂

میدونم..ولی من به خای اکتفا نمیکنم.. چون من بدونم فردا میخام برم فلان جا خابشو میبینم قطعا..وقتی دعا ...

نظر بعضی کاربران اینجا بخون.توهمین‌تاپیک دقیقا درست بوده.چون ما انسان هستیم میگم یه درصد خطا رو درنظر بگیر.. وگرنه روش درست

نظر بعضی کاربران اینجا بخون.توهمین‌تاپیک دقیقا درست بوده.چون ما انسان هستیم میگم یه درصد خطا رو درنظ ...

بببخشید اعتقاد ندارم آخه.. من اهل نماز دعا هستم ولی آخه آدم به هرچی فکر میکنه میشه..اینجا شنیدم هسته سیب هم جوابه..نمیدونم دیگ.. به هرحال برا ازدواج من دعا من محتاجم دشمن شاد نشم🥹🥹

بببخشید اعتقاد ندارم آخه.. من اهل نماز دعا هستم ولی آخه آدم به هرچی فکر میکنه میشه..اینجا شنیدم هسته ...

انشاالله هرچی خیره 

اعتقادات نداری نگو..اعتقاد بقیه رو هم خراب می‌کنی

اصلا اینطور نیست که فکرکنی‌بشه.من جواب بعضی سوالام رو گرفتم و دقیقا درست بودن.گاهیم من اشتباه تعبیر کردم.اونی که اشتباه میشه باید ببینه شاید اشتباه خونده یا خوابیده با دلایل دیگه که من نمی‌دونم.دستور تو خود مفاتیح نوشته شده

من سیب انجام دادم قبلا چیزی فکرکنم‌ندیدم و اصلا منبع نداره

انشاالله هرچی خیره اعتقادات نداری نگو..اعتقاد بقیه رو هم خراب می‌کنیاصلا اینطور نیست که فکرکنی‌بشه.م ...

عزیزم ت مفاتیح هم ک باشه..من بازم قبول ندارم چرا؟؟؟

چون خدا گفته هیچکس از آینده خبر نداره و نباید داشته باشه...قرآن میگه.. نمیشه ک هرجا ب نفعت شد بگی خدا گفت هرجا ضرر شد بگی ن..در ضمن هرکس عقل داشته باشه نمیاد ب حرف بقیه گوش بده خودش عقل داره فکر کنه تحقیق کنه ربطی نداره که..اينجوری باعث میشه طرف ی چی فکر گنه جذب کنه چ خوب چ بد اون‌موقع چی؟؟

اینام هیچی بع من ربطی نداره اصلا.. ولی درکل میگم کسی از آینده خبر نداره خدا میتونه در ثانیه همچیو عوض کنه چ برسه خاب که اصلا داستان داره..اون چیزایی ک ما شنیدیم صادقه هست برای علما هست درحال مکاشفه هستن ن من و شما

بازم موفق باشید 

عزیزم ت مفاتیح هم ک باشه..من بازم قبول ندارم چرا؟؟؟چون خدا گفته هیچکس از آینده خبر نداره و نباید داش ...

اوکی میل خودتون اما درست

در ضمن همیشه خدا همه چیو بهت نشون نمی‌ده...

موفق باشید