2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 66001 بازدید | 1422 پست
ببخشید عزیزم فوت کرده؟؟برای اون دستوری دیگه هست

بله فوت کرده 

حتما میشه ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عزیزم این ختم نیست دستوره.. که اونم هرچی تو‌خواب دیدی بیداری تحقیق کنید...یه بار امتحان کردی نتیجه گ ...

۲نفر نشونم دادن.‌گفتن انتخاب کن..هر دو‌مزخرف 😂😂ایشالا الکی باشه..آره دیگ خابام یادم نمیمونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله فوت کرده حتما میشه ؟

عزیزم من که استغفرالله خدا نیستم..باهمین روش هم به همه میگم اگه مسیله مهمی هست هرچی تو‌خواب دیدی تحقیق کن و فقط به خواب اکتفا نکن

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

۲نفر نشونم دادن.‌گفتن انتخاب کن..هر دو‌مزخرف 😂😂ایشالا الکی باشه..آره دیگ خابام یادم نمیمونه

خخخ چی نیت کردی ؟؟دقبقا چی دیدی

عزیزم من که استغفرالله خدا نیستم..باهمین روش هم به همه میگم اگه مسیله مهمی هست هرچی تو‌خواب دیدی تحق ...

درسته ولی مثلا من تو بعضی کتابا دیدم نوشته مثلا فلان اعمال انجام بدین قطعی خواب فرد مورد نظر رو می‌بینید نمیدونم به زن داداشم معرفی کنم یا نه چون خودم کم و بیش خواب میبینم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
درسته ولی مثلا من تو بعضی کتابا دیدم نوشته مثلا فلان اعمال انجام بدین قطعی خواب فرد مورد نظر رو می‌ب ...

خواب بااین روش یا روش دیگه با بدون‌اینا؟

جلوی بدن رو ب قبله باشه متوجه نشدم قبله🅾 اینجا باشه ادمک بالا جهتش درسته؟

یعنی صورتت روبه قبله باشه.موقع خواب روی دست راست باشی