2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 65997 بازدید | 1422 پست
حتما عزیزم.من چیزی که برداشت کردم از حرفات اگه اشتباه نکرده باشم افسرده شدی.که باید بری روانپزشک یا ...

ابجیدمیخوام برم تو خواب یه طرف و بدجور بهش  عذاب وجدان بدم بابت کارایی ک باهام کرده جوری ک بعد بیدار شدنش حالش دگرگون شه

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

سلام خواهرمیخوام یک نفر که فوت شده بره به خواب یکی دیگه و از من به اون فرد خبری برسونه

سلام عزیزم..چه پیچیده فکر نمیکنم برای این کاربرد داشته باشه .این روش برای استعلام ارزوهست.که میشه یانمیشه..یا راه حل بده برای حل مشکل.تازه اگه خدا صلاح بدونه بهت بگه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجیدمیخوام برم تو خواب یه طرف و بدجور بهش عذاب وجدان بدم بابت کارایی ک باهام کرده جوری ک بعد بیدار ...

این روش برای همچین چیزی نیست ونمیتونی انجام بدی...اونو بسار به خدا

سلام عزیزم..چه پیچیده فکر نمیکنم برای این کاربرد داشته باشه .این روش برای استعلام ارزوهست.که میشه یا ...

یکی خیلی دوست دارم.

میخوام بفهمه چقدر عشقم پاک هست. 

نمیخوام خودم برم سمتش.

می‌خوانم خودش بیاد بگه که فهمیده.

بهش نشون دادم ولی اینقدر از اطراف بد دیده باورش نمیشه

مهربانی باز می‌گردد 🤍

یکی خیلی دوست دارم.میخوام بفهمه چقدر عشقم پاک هست. نمیخوام خودم برم سمتش.می‌خوانم خودش بیاد بگه که ف ...

میتونی نیت کنی چیکارکنم که فلانی عاشقم بشه...اگه خدا صلاح بدونه بهت نشون میده.اما هرچی دیدی توبیداری تحقیق کن..

این روش برای همچین چیزی نیست ونمیتونی انجام بدی...اونو بسار به خدا

اگه خدا جوابشو نده چی

حد اقل روح ی مرده بره بخوابش بهش بفهمونه

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

بعد دو سال تاپیک بروز شده 

من دلم میخواد خواب برادرزادمو ببینم واقعا این چیزا تاثیر داره ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بعد دو سال تاپیک بروز شده من دلم میخواد خواب برادرزادمو ببینم واقعا این چیزا تاثیر داره ؟

ببخشید عزیزم فوت کرده؟؟برای اون دستوری دیگه هست

عزیزم من یبار امتحان کردم این ختم رو از اون‌موقع خابام یادم نمیمونه

عزیزم این ختم نیست دستوره.. که اونم هرچی تو‌خواب دیدی بیداری تحقیق کنید...یه بار امتحان کردی نتیجه گرفتی؟