2777
2789

لطفا اگه بلد نیستید تعبیر الکی نکنید مرسی

من خواب دیدم دندون پزشکم و سه تا ازدوستام بخاطر اینکه ازشون عصبی و دلخور بودم تو خواب، اوردمشون به زور نوبتی نشوندمشون دندوناشونو کشیدم. از دوتاشون یه دندون کشیدم؛ از یکیشون فک کنم کل دندونای جلوش رو یا سه تا. یادم نیست خونریزی داشتن یا نه ولی فکر کنم داشتن. بعدش از این کارم تو خواب پشیمون شدم و خیلی خودخوری میکردم چون حرکت عقده ایی زده بودم. بعد رفتم ازشون معذرت خواستم و قبول کردن تقریبا.

تعبیرش چیه؟ لطفا🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من یه دوستی داره 

بچه هاش دکتر و مهندس شدن

خیلی پز میاد به مردم سر بچه هاش 

من خواب دیدم مدارک بچه هاش تو خونه ماست ،بعد مورچه مدارک و خورده بود فقط دورتادورش مونده بود ،نمیدونم تعبیرش چیه!

دندان ها اعضای خانواده هستند. افتادنشون به معنای فوته و در اومدن تولد هست. کندنشون یعنی کوتاه کردن عمر... شاید حرفی زدی که دلشون شکسته یا غیبت کردی. شاید بیماری گرفتند ازشون عیادت کن.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃

من تعبیر خواب بلدم 

اول بگه چه تاریخی چه ساعتی این خواب دیدی؟ در واقعیت بین شما و اونها کدورتی هست؟ و شمادندانپزشك هستي يا فقط در خواب اينطور بود؟ اونها با کشیدن دندان راضی و خوشحال بودن؟ یا مخالف و ناراحت؟ بعدش چطور؟ 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
من تعبیر خواب بلدم  اول بگه چه تاریخی چه ساعتی این خواب دیدی؟ در واقعیت بین شما و اونها کدورتی ...

فک کنم دم دمای صبح بوده یا شاید اوایل صبح

همین امروز.

نه چیز خاصی نیست فقط دیروز یکمی ازشون دلخور شدم سر یه موضوعی که خودشونم نفهمیدن

نه من محصلم هیچوقتم نمیخواستم دندانپزشک بشم

من تعبیر خواب بلدم  اول بگه چه تاریخی چه ساعتی این خواب دیدی؟ در واقعیت بین شما و اونها کدورتی ...

ادامه پست قبلیم*

حین کشیدن انگار مخالف بودن صورتاشون در هم میرفت

بعدش هم انگار بیخیال بودن حتی توجهی به عذرخواهی هام نمیکردن اون دونفری که یکی از دندوناشونو کشیدم؛ انگار هی حرف رو میخواستن به جای دیگه بکشونن

ولی اونی که دندونای جلوشو کشیده بودم دلخور بود و بد نگاهم میکرد

چی میشه تعبیرش؟

ادامه پست قبلیم* حین کشیدن انگار مخالف بودن صورتاشون در هم میرفت بعدش هم انگار بیخیال بودن حتی توج ...

تعبيرش اينه كه دوستي شما با اون افراد بهم ميخوره بين تون كدورت پيش مياد و از اين كدورت شما بيشتر دلخور و منصرف ميشي 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

یکم خودخواه و خود رایی ، هر کدوم ازدوستات و به یه نحوی ناراحت و دلخور می‌کنی اما بعد از کارت پشیمون میشی 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من