2777
2789
عنوان

هپی فت

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، خوبی ؟ مامان شما از دوره ی هپی فت نتیجه گرفت ؟

سلام عزیزم. فعلا ۵ کیلو تو دو ماه وزن کم کرده 

کلا انگیزه و انرژی خیلی بیشتری پیدا کرده 

یه جورایی دورش فقط برای لاغری نیست. آدم  از جنبه های دیگه هم پیشرفت می‌کنه 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
خداروشکر 😍 ممنون عزیزم که جواب دادی 🥰

قربونت عزیزم😘 موفق باشی ♥️

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

سلام دوستان

کلاس هپی فت را من عمومیش را چندجلسه شرکت کردم و خواهرم ثبت نام کرد و خصوصی را شرکت کرد..

استاد امین جعفری تو ایتا من عضو هستم..ببینید به معنای واقعی عالیه

البته بهرش در کلاس خصوصیه اما فقط یه بار عضو کلاس بشید عمومی شرکت کنید اونوقت خودتون مشتاقانه ثبت نام میکنید

اگه کلاسهای توسعه فردی و درک جهان هستی شرکت کردید منتوجه خواهید شد...

من به ادمین پیام دادم گفتم که فلانی من رژیم دکتر های معابر رفتم تمام کالری ها میدونم..زمان و ساعت میدونم خلاصه چی خوبه چی بد میدونم میدونم نباید بخورم اما چه کار کنم که نخورم..

این کلاس با صحبتهاش با پژوهش‌هاش با روشهای لاغری روانشناختی و دادن اطلاعات مهم تو این زمینه و البته در کنار پاکدستهای بسبار زیبایی که‌ذهنت را پاکسازی میکنه و از اعتیاد به خوردن رها میکنه...

در یک کلام استرس کالری و ...را میگیره و آرامش محضه...

خودشون هم بالای ۳۰ کیلو ماندگار چندساله کم کردند و ده ساله که تو این زمینه تحقیقات دارند..

ببینید این برای من بود که کلاس عمومی بودم خصوصی خواهرم نوشته ۶۰۰ تومن ۳ ماهه اما با پشتیبانی یه ساله و ماندگاری عمرانه...

خواهر بزرگم که زیاد اضافه وزن نداره  ولی خب چاق شده بود اما با شیوهی این دکتر بدون اینکه ذره ای صورتش زشت بشه داره سایز کم میکنه وزنش کمتر میاد پایین  اما سایزش زود اومد پایین ..منم همینطور کلا ۳ کیلو لاغر کردم و خیلی زود پهلو و رونهام داره جمع میشه

..

من تجربه رژیم با خیلی دکترها دارم امیدوارم استفاده برده باشبد

سلام عزیزم. فعلا ۵ کیلو تو دو ماه وزن کم کرده  کلا انگیزه و انرژی خیلی بیشتری پیدا کرده&nbs ...

دقیقا همینه..سایزت زودتره دیر تر وزن کم میکنی اما با ارمش..بعد اینکه مهمتر از همخ از همه جهات پیشرفت تو شناختت از جهان پیرامونت و خودت پیدا میکنی

سلام دوستان کلاس هپی فت را من عمومیش را چندجلسه شرکت کردم و خواهرم ثبت نام کرد و خصوصی را شرکت کرد. ...

من پیش یکی از دکترهای معروف ایران هم رفتم اما استرس خوردن و نخورم نمیزاره مامدگار بشه رژیمم..

بعدشم هر رژیمی میگیریم اول صورت زشت میشه خواهرم ۹ کیلو لاغر کرد اما خدا میدونه بسیار صورتش همونطور خوب و سرحال مونده قبلا که رژیم میگرفت اول صورتش لاغر و زرد..

میشد..

خوبی این رژیم تینه همه چی میتونی بخوری اما...

خلاصه که عالیه..برنامه ایتا دکتر امین جعفری.من ایشون را میشناسم و صدای بسیار ارامش بخش داره..نمیدونم دیگه تو چه برنامه هایی کانال و یا ارتباط داره..من‌ایتا را دارم فقط

موفق باشید یاعلی