سلام دوستان
کلاس هپی فت را من عمومیش را چندجلسه شرکت کردم و خواهرم ثبت نام کرد و خصوصی را شرکت کرد..
استاد امین جعفری تو ایتا من عضو هستم..ببینید به معنای واقعی عالیه
البته بهرش در کلاس خصوصیه اما فقط یه بار عضو کلاس بشید عمومی شرکت کنید اونوقت خودتون مشتاقانه ثبت نام میکنید
اگه کلاسهای توسعه فردی و درک جهان هستی شرکت کردید منتوجه خواهید شد...
من به ادمین پیام دادم گفتم که فلانی من رژیم دکتر های معابر رفتم تمام کالری ها میدونم..زمان و ساعت میدونم خلاصه چی خوبه چی بد میدونم میدونم نباید بخورم اما چه کار کنم که نخورم..
این کلاس با صحبتهاش با پژوهشهاش با روشهای لاغری روانشناختی و دادن اطلاعات مهم تو این زمینه و البته در کنار پاکدستهای بسبار زیبایی کهذهنت را پاکسازی میکنه و از اعتیاد به خوردن رها میکنه...
در یک کلام استرس کالری و ...را میگیره و آرامش محضه...
خودشون هم بالای ۳۰ کیلو ماندگار چندساله کم کردند و ده ساله که تو این زمینه تحقیقات دارند..
ببینید این برای من بود که کلاس عمومی بودم خصوصی خواهرم نوشته ۶۰۰ تومن ۳ ماهه اما با پشتیبانی یه ساله و ماندگاری عمرانه...
خواهر بزرگم که زیاد اضافه وزن نداره  ولی خب چاق شده بود اما با شیوهی این دکتر بدون اینکه ذره ای صورتش زشت بشه داره سایز کم میکنه وزنش کمتر میاد پایین  اما سایزش زود اومد پایین ..منم همینطور کلا ۳ کیلو لاغر کردم و خیلی زود پهلو و رونهام داره جمع میشه
..
من تجربه رژیم با خیلی دکترها دارم امیدوارم استفاده برده باشبد