من در دوران عقد هستم شوهرم شغل پر درآمدی داره و خیلی به مادر و پدرش کمک مالی میکنه، تک فرزند هست، یک جورایی داره تبدیل به عادت میشه، منم اعصابم خورد میشه پدرش همش ازش انتظار داره شوهرمم خرجای میلیونی میکنه براش، منم هرچی بخوام برام میخره ولی خب پس زندگیمون چی؟ چرا باید انقدر کمک کنه! درصورتیکه پدرش کلا کشیده کنار خودشو و اصلا دست همسرمو نمیگیره کمک نمیکنه بهش
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین عزیزم . اونا هم پدر مادر هستن یعنی ی چیز جدا از همسر نیستن با همسر هستن . نباید این نکته رو فراموش کنی . چه بخوای چه نخای هستن .میتونی در این رابطه جوری ک به همسرت بر نخوره حرف بزنی . تا مزه دهنشو بفهمی .
این مشکل ما هم داریم اوایل شوهرم همه مخارج خونه پدرش میداد همه چی هااااا با اینکه پدر شوهرم حقوق بازنشستگی داره الانم مغازه داره با درآمد بالا ولی هیچی واسه خونه خرج نمیکرد نباید اجازه داد کمک از حد بگذره البته مهم تر از اون باید در هنگام نیاز کمک کرد نه در شرایط عادی
ببین عزیزم . اونا هم پدر مادر هستن یعنی ی چیز جدا از همسر نیستن با همسر هستن . نباید این نکته رو فرا ...
مثلا چجوری؟
خودمم به شانم برمیخوره بهش بگم خرج نکن یا کمتر خرج کن احساس میکنم برام اُفت داره، ولی خب چجوری متوجهش کنم😕اگه بدونم تا اخر اینجوری نیست میگم عیبی نداره ولی اگه این بشه عادت برای همیشه، چی..
میشه بیشتر توضیح بدی مثلا چه حرکت هایی براشون میزنه؟ اره سیاست خودتو همیشه حفظ کن و ازشون بد نگو بز ...
ببین مثلا به مادرش هر ماه یه مبلغ پول میده، با این اصلا مشکلی ندارم، به پدرش مثلا یه چک بیست میلیونی داشت پاسش کرد، دوباره یه کار میخواست انجام بده پدرش، هزینش میشد ۲۰ میلیون همسرم گفت عیبی نداره من پرداختش میکنم، مثلا اینجوری... نمیدونم رفتار درست در مقابلش چیه