heeeeeeyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 1422 عنوان مامانا وخانومای باردار لطفا یه لحظه وقت بذارین😢سونوگرافیم... 675 بازدید | 70 پست تاحالا ان تی دادم و دوبارم دکترم داخل مطبشم سونو گرفته عین سه بارو میگه جنسیت مشخص نیس اخه مگه میشه امشب رفتم که میشم ۱۶هفته و ۴روز بازم نتونست ببینه چرا اخه مگه میشه همچین چیزی؟عکس ان تی رو بذارم میتونید حدس بزنید جنسیتو؟؟؟؟؟!خیلی خیلی کنجکاوم بدونم دخمل یا پسل❤️ مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺 1401/12/04 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heeeeeeyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 1422 انومالی نوشته هفته دیگه برم جنسیت روبگه😫🙃 مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
دترلز عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2227 اره گلم میشه شاید بچه برگشته به پشت یا دستشو پاشو گذاشته روی اندام خصوصی
heeeeeeyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 1422 اره گلم میشه شاید بچه برگشته به پشت یا دستشو پاشو گذاشته روی اندام خصوصی از هفته ۱۲که رفتممیگه پاهاش بستس احتمالش زیاده دخترباشه؟ مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
heeeeeeyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 1422 بهت نگفت یه چیز شیرین بخور دوباره برو نه عزیزمگف دیده نمیشه هفته دیگه صددرصد مشخص میشه من تحمل ندارم دیگه😫 مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
فذجطفند عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4038 آره حتما وروجک تو ی حالتی بوده کدیده نمیشده حالا غربالگری دومچیزای شیرین بخور ک بیدارباشه بتونه بگه الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍
دامنسبزمن عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 380 ب من هفته سیزده گفت ب پسر میخورهولی هفته پونزده قاطع گفت پسرهواااای شیرین ترین لحظه عمرم بود وقتی فهمیدم پسره😍
تخمهشورررررررر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 3388 مطب دکتر مشخص نمیشه معمولاباید سونوی بیرون بری تا مشخص شه جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
heeeeeeyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 1422 آره حتما وروجک تو ی حالتی بوده کدیده نمیشده حالا غربالگری دومچیزای شیرین بخور ک بیدارباشه بتونه بگ ... عزیزم ممکنه دخمل باشه چون دیده نشده تاحالا؟اخه احتمالم نداد اصن مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
heeeeeeyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 1422 ب من هفته سیزده گفت ب پسر میخوره ولی هفته پونزده قاطع گفت پسره واااای شیرین ترین لحظه عمرم بود وقت ... اصلا هیچ کدوم به من بدبخت احتمالم ندادن فقط منو توکف گذاااااشتن😫 مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
فذجطفند عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4038 از هفته ۱۲که رفتممیگه پاهاش بستس احتمالش زیاده دخترباشه؟ ربطی ب اون نداره ک بستس دختره درکل تو غربالگری اول درحد احتمال میگن جنسیتو ولی ان شا الله همونی بشه ک دلت میخاد الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍
heeeeeeyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 1422 مطب دکتر مشخص نمیشه معمولا باید سونوی بیرون بری تا مشخص شه نی نی شما چندهفتس جنسیت روگفتن؟ مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
فذجطفند عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4038 عزیزم ممکنه دخمل باشه چون دیده نشده تاحالا؟اخه احتمالم نداد اصن امکانم داره چون پسرارو زودتر تشخیص میدن برا آنتنشون😅 الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍