2777
2789
عنوان

داسان زندگی برادرشوهر بدبختم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 23226 بازدید | 219 پست

الان مهدی 18 سالشه...سه سال پیش براش یه شاگردی مغازه پیده کردن بره مشغول شه وخرج خودشو دربیاره.. این بدبختم هرچی پول بهش میدادن میداد طلا میداد مادرشوهرم بلکم دوسش داشته باشه..یا واسه خواهرشوهرم کیک تولد خرید براش زنجیر نقره خرید..واسه مادرشوهرم قابلمه خرید😢😢پرفته بود عکس مادرشوهرمو قاب گرفته بود بزرگ کرده بود کادو داده بود بهش...یه بار که خواهرشوهر عوضیم بیرونش میکنه یه پروفایل خودکشی ومرگ میزاره ومیره تو یه باغ به قصد خودکشی..میخواسته با طناب خودشو بکشه😨یکی از دوستاش سریع خبر میده وباباش میره ومانعش میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دق کردم دیگه از جایی ک بچهه رفت یه رو جای مامانش نمیکشم بقیه شو بخونم

میدونی یه کاربر تو نینی سایت بود میگفت یه زنه با پسر عموم ازدواج کرده که پرستیژ شغلی عالی داشته و کلا شاغل بوده درآمدش بالا بود 

بعد این زنه از شوهرش طلاق گرفت دخترشو هم گرفت بعد آورد دختره رو گذاشت پیش مادرش خودش ازدواج کرد رفت بعد میگه صاحب یه دختر دیگه شده که وقتی میره سرکار دختره رو میذاره پیش مادرش بعد برگشتنی میاد جلو رو اون یکی دختره ،دختر جدیدشو برمیداره میره 🙃بعد میگفت همیشه واسه دختر جدیدیش جشن میگیره و کارای مختلف میکنه همش باهاش عکس میذاره اما خبری از اون دخترش نیست

واقعاً ینی یه مادر اینطوری میشه😔این ک خودش درآمد داشت دیگه چرا نموند پای بچش آخه مگه آدم کیفی بیشتر از خوشبختی و خوشحالی بچش داره که بکنه تو زندگی؟که میرن دنبال یکی دیگه

🕊️برام صلوات بفرستید 

الان که بزرگ ترشده انگار عاقل ترشده ..چن ماه پیش طبق معمول خواهرشوهرم با پدرش دعوا میکنه واز لجش مهدی رو میندازه بیرون..مهدیم میگه باشه میرم هرچی طلاخریدم باید بهم پس بدید 😨😨پولامو بدید من میرم..خواهرشوهرم با سیلی میندازدش بیرون..پدرشوهر بیخیالمم  یه اتاق براش اجاره کرده وبراش چنتا وسایل کهنه گرفته ومستقل شده..تا 9 شب سرکاره. طلاهاو پولاشم خوردن یه آبم روش..تموم شد😮

پدرشوهرت ب زمین گرم نخورده؟ 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
میدونی یه کاربر تو نینی سایت بود میگفت یه زنه با پسر عموم ازدواج کرده که پرستیژ شغلی عالی داشته و کل ...

جل الخالق. خدا رو شکر چ همه گناه هست که تا حالا نکردم... خدا آدم رو ب حال خودش نزاره

جل الخالق. خدا رو شکر چ همه گناه هست که تا حالا نکردم... خدا آدم رو ب حال خودش نزاره

واقعااااا

کلا از این چیزا تو نینی سایت اینقدر دیدم که یه حالی میشم تا اینجور تاپیکارو میخونم

🕊️برام صلوات بفرستید