سلام دوستان.پدرشوهرم حدود 20 سال پیش درحالی که زن و5 تا بچه داشته عاشق شده .عاشق یه خانم خیییلی خوشگل ومطلقه.خلاصه بعداز کلی عشق وعاشقی زنه رو عقد دایم میکنه وبه مادرشوهرم میگه من دوسش دارم اگه دوست داری بمون خرجی تو وبچه هارو میدم.نمیتونی تحمل کنی برو.مادرشوهر بدبختمم قبول میکنه.بعداز گذشت 2 سال زن دوم حامله میشه.مادرشوهرم میگفت مثل پروانه دور زنش میچرخیدو واسش خرج میکرد.هفته ای یک شبم میومد پیش مادرشوهرم .میگفت هروقت زنش پریود میشد میومد سمت من😨😨خلاصه زنش زایمان میکنه واسم پسرشو میزارن مهدی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداروشکر.از ته دل دعا میکنم مهدی هم یه زن خوب وعاقل نصیبش بشه و جلوی ظلمشون وایسته..توی عمرش ی ...
خب مهر مادری داشته نسبت به بچه هاش، دقیقا چرا باید بچه ی هووش رو دوست داشته باشه؟؟؟ شما خودت دور از جوون خدای نکرده بچه ی هووت رو بزرگ میکنی؟ مادرشوهرت خیلی بزرگواری کرده که بچه رو نگه داشته در صورتی که وظیفه ای نداشته میتونست از روز اول قبولش نکنه، اتفاقا دلش سوخته براش وگرنه به ندرت دیدم بچه ی هوو رو نگه دارن.
خب مهر مادری داشته نسبت به بچه هاش، دقیقا چرا باید بچه ی هووش رو دوست داشته باشه؟؟؟ شما خودت دور از ...
درسته عزیزم حتی یه جا خودم گفتم بهش حق میدم ولی اون بچه خیلی اذیت شد اون که هیچ گناهی نداشت حداقل رک وراست میگفت نمیخوام پیشم باشه نه اینکه بشه توپ فوتبال .کل زندگیش استرس بود وباج میداد که نگهش دارن استرس بیرون کردنش از خونه داغونش کرده..یا چرا پولاشو خوردن؟؟پول این بدبخت خوردن نداره بخدا