2777
2789
عنوان

چند تا کتاب خوب معرفی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 97 پست
چه کسی پنیر مرا جابه جا کرده دولت عشق اثر مرکب

مرسیییییی🩷

•مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...
مرسیییییییی😍 حتما به لیست اضافه میکنم به جز کیمیاگر بقیه اشون رو نخوندم

خواهش میکنم عزیزم 

حتما بخونین کتابای فوق العاده ای هستن که دیدتون رو به زنذگی عوض میکنه

کتاب دختری که ماه را نوشید،سلام بر ابراهیم،چشم های یک ادم اهنی قاتل،ورنیکا تصمیم میگیرد بیمرد اینا هم قشنگن

یکی یکی داره یادم میاد🤣😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی میخونی فقط ۴ اثر فلورانس رو نخون 

😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
کیمیاگر  دالان بهشت ملت عشق  ۱۹۸۴ سه شنبه ها با موری

سه تای اول رو دارم.

مرسی بابت معرفی🩷🤝🏻

•مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...
من زیاد کتاب میخونم ولی الان حضور ذهن ندارم کتابخانه ی نیمه شب  جایی که خرچنگها اواز میخوانند ...

مرسییییییییی🤝🏻🩷

کتاب های من پیش از تو و.... دارم کامل، ملت عشق و کیمیاگر رو هم همینطور.

کتاب خوندم زیاد تقریبا هیچکدوم به دلم ننشست نصفه رها شدن همشون میدونی حوصله سر بر بودند  ول من ...

مرسی عزیزدلم🩷

مرسییییییییی🤝🏻🩷 کتاب های من پیش از تو و.... دارم کامل، ملت عشق و کیمیاگر رو هم همینطور.

سه تا کتاب جدید گرفتم میخوام بخونم 

بادام 

عقاید یک دلقک 

مغازه ی جادویی

الانم در حال مطالعه ی" شدن" از میشل اوباما هستم

از دولت عشق با کتاب ملت عشق متفاوته ها  گفتم اینو متذکر بشم😘

مرسی عزیزم از راهنماییت🩷

دو بار خوندم چرته یه کتاب زرده که به صورت مقطعی حالت رو خوب میکنه وقتی تعداد کتابهای بیشتری بخونی اص ...

آره باهات موافقم که حال آدمو به صورت مقطعی خوب میکنه.من زمانی که خوندمش خوشم اومد روم تاثیر داشت الان که یه مدتیه از خوندنش گذشته گفتم بخونم شاید اینبار بهتر بفهممش.راس میگین کتابای زیادی باید خوند با یه دونه نمیشه.شما خودت چیا خوندی که پیشنهاد میدی بخونیم؟

چرا نصفه اومدش کتاب ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد و خوندم خوب وبد کتابخانه نیمه شب خفن بودش الان این ...

ورونیکا تصمیم می‌گیرد بمیرد؟

اسم کتابه دیگه درسته؟

سه تا کتاب جدید گرفتم میخوام بخونم  بادام  عقاید یک دلقک  مغازه ی جادویی الانم ...

عقاد یک دلقک و من خوندم خیلی چنگی به دل نمیزد واقعا

شاید من با جون و دل نخوندم ولی خوندی توهم بگو نظرتو راجب اش

میدونی بیشتر کتابای ینجوری از هر ۲۰ ص ۱ خطش خوب و جالب و نتیجه داره

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...