2777
2789
عنوان

چند تا کتاب خوب معرفی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 97 پست

اینا رو من خیلی دوست داشتم

دنیای سوفی

سمفونی مردگان

کتابخانه نیمه شب

عادت های اتمی

خودت را به فنا نده

قهوه سرد آقای نویسنده

هدف

تختخوابت را مرتب کن

شفای زندگی

بهترین نسخه خودت باش

بینوایان

چهار اثر فلورانس

دختر کشیش

وقتی نیچه گریست

سلام بر ابراهیم 

من خوبم تو خوبی 

و خیلیای دیگه الان یادم نمیاد بهتریناش اینا بودننن

بهترین نسخه خودت باش🤞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مردی به نام اوه رو کامل نخوندم   یه تیکش رو خوندم و یه تیکه از فیلمش رو دیدم خییلیی جذاب بو ...

نمیدونستم فیلمش هم هست

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
همین الان تمومش کردم. خاطرات سفیر و بشدت پیشنهادمیکنم

مرسی فداتشم🫂🩷

•مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...
قتل در خانه کشیش قصه دلبری  یادت باشد شازده کوچولو قلعه حیوانات کوری بینایی صد سال تنهای ...

مرسیییییییی😍

حتما به لیست اضافه میکنم به جز کیمیاگر بقیه اشون رو نخوندم

•مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...
از دولت عشق هفت قانونمعنوی موفقیت چهار اثر از فلورانس اسکاول شین  تمرینات کتاب معجزه شکر گزا ...

آره واقعا اولی و آخری رو دارم.

مرسییییییی🩷

اونو بنظرم باید چند بار بخونی تا خوب بفهمیش من به بار خوندم قصد دارم یه بار دیگم بخونم

دو بار خوندم چرته یه کتاب زرده که به صورت مقطعی حالت رو خوب میکنه وقتی تعداد کتابهای بیشتری بخونی اصلا اونو به حساب نمیاری

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
روح گریان من یه دختر که جاسوس کره شمالی هست، من یه نفس خوندم خیلی خوب بود

مرسی جان دلم🩷🤝🏻