2777
2789

عرق یونجه دارم میخورم 

برم خودمو وزن کنم ببینم چیزی اضاف کردم یا ن

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎

شبی یه لیوان معجون بخور

شربت اشتها ولی زیاد نخور

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول دکتر رفتم بهم اشتها اور داد

بعدشم کالری شمار نصب کردم‌. یه اشتراک گرفتم. شروع کردم کالری شماری و غذا خوردن...

فعلا از ۴۹ رسیدم ۶۰

باید ۶۵  ۶۶ بشم

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

راستش چن روزم بود وسوسه شده بودم برم گین اپ بخرم اما از عوارضش ترسیدم و دوباره امروز مانکن نصب کردم و لیست میان وعده های پرکالری دراوردم اگه طبق برنامه پیش برم تا اخر اردیبهشت حداقل ۱۵ کیلو اضافه میکنم بدون عوارض و بدون بازگشت و..

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖
اول دکتر رفتم بهم اشتها اور داد بعدشم کالری شمار نصب کردم‌. یه اشتراک گرفتم. شروع کردم کالری شماری ...

عزیزم اشتهااور چی مصرف میکنی؟

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖