2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه ۴-۵ ساله دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 34 پست
پسر منم همینجوری شیطونه گاها دعواش میکنم گاها ندید میگیرم و کمی اخم. حالا شما بارداری سخته برات تحمل ...

آره واقعا میدونم پسر بچه ها شیطنتشون زیاد مخصوصا اینکه همه میگنن بابا و عموهاش بچه که بودن خیلی خیلی شیطون و خرابکار بودن که دیگه دور از تصور هم نیست رفتار پسرم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
کم‌خونی نداره؟  پسر من کم خونی داشت خیلی نق میزد و گریه میکرد

نمیدونم الانو، قبلا ازمایش داده مشکلی نبود

بچه اولم هم همینجور بود پیر شدم تا بزرگ شد😢

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تنبیهش نکردی  من دوتا بچه ۴ و ۵ ساله دارم از اول ترسوندم و لوسشون نکردم تا بزرگ بشن و جلو ...

چقدر خوبه واقعا منم میگم بچه باید از یکی حساب ببره ولی نه من دلم میاد نه باباش مامان بزرگهاشم که دیگه وا ویلا چون نوه اوله هر کاری میکنه بهش میخندن و ذوق میکنن که اصلا درست نیست کارشون

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
نمیدونم الانو، قبلا ازمایش داده مشکلی نبود بچه اولم هم همینجور بود پیر شدم تا بزرگ شد😢

می‌دونم من خودم تمام بدنم می‌لرزید اینطوری میکرد بردمش دکتر شربت آهن دادم خوب شد بخدا خیلی اذیتم کرد

آره واقعا میدونم پسر بچه ها شیطنتشون زیاد مخصوصا اینکه همه میگنن بابا و عموهاش بچه که بودن خیلی خیلی ...

آره سعی که گاها زیاد اهمیت ندی به کاراش که تبدیل به لجبازی نشه. حواسشو‌ گاها پرت کن. بشین رو مثل آروم بادکنک بازی کنید یا نقاشی. ببیینه بهش اهمیت میدی آروم تر میشع

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
قاطعیت همراه محبت بچه اجازه نداره هر کاری که دلش خواست کنه تأکید میکنم قاطعیت همراه محبت

خیلی خوبه من واقعا باید توی دوره های فرزند پروری بیشتر شرکت کنم البته مطالعه زیاد دارم ولی چه کنم دلم نمیاد 😢😢😢

چقدر خوبه واقعا منم میگم بچه باید از یکی حساب ببره ولی نه من دلم میاد نه باباش مامان بزرگهاشم که دیگ ...

نکن بعدا جلو روت وامیسته نمیتونی جلوشو بگیری ..نمیگم بزن مثلا قهر کن اسباب بازی های که دوست داره قایم کن یا چیزای ک میخواد براش نگیر کم کم خوب میشه

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

همین دلم نمیاد کارت رو خراب کرده 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
والا من روانشناسانه بخوام نگاه کنم باید بگم توجه میخواد حتی همون اخم مامان رو ولی خب خودم مامان ...

بله درست میگید توجه میخواد من اصلا نمیتونم باهاش بازی کنم چون بازی های پرتحرک میخواد که من نمیتونم انجام بدم همسرم هم گاهی همراهیش میکنه ولی انگار بیشتر توجه منو میخواد که بخاطر بارداریم نمیتونم

پسر من ۳ سال و نیمشه،کل روز در حال گریه و نق و بهونه و ریخت و پاشه!!😐 حالم بد میشه تپش قلب میگیرم ...

عزیزم منم این دوره رو با پسرم گذروندم وقتی ۲ ساله بود واقعا خیلی زجر کشیدم همجا در حال بهانه گیری بود ولی خدارو شکر صبوری کردم خوب شد یعنی اون روزا رو یادم میاد قلبم تیر میکشه میگم‌ چطوری کنار اومدی ولی خدایی زود تموم شد این اخلاقش

کم‌خونی نداره؟  پسر من کم خونی داشت خیلی نق میزد و گریه میکرد

نه تازه آزمایش داده همه چیزش اوکی بود خدارو شکر 

نمیدونم الانو، قبلا ازمایش داده مشکلی نبود بچه اولم هم همینجور بود پیر شدم تا بزرگ شد😢

نه گلم مشکلی نداشته تازگیا آزمایش ازش گرفتیم چکاب کامل 

نکن بعدا جلو روت وامیسته نمیتونی جلوشو بگیری ..نمیگم بزن مثلا قهر کن اسباب بازی های که دوست داره قای ...

چند باری جدی شدیم ولی یه کاری میکنه یجوری کولی بازی در میاره که میگیم دفعه بعد این کارو نکنیم که به اینجا کشیده نشه