2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه ۴-۵ ساله دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 34 پست
همین دلم نمیاد کارت رو خراب کرده 

میدونم واقعا خیلی کارمون بده 😢😢 چند شب پیش همسرم یکم دعواش کرد بخاطر همین که در یخچال رو محکم بست شیشه سس افتاد شکست ،، فکر کن شبش رفتم دیدم همسرم بالا سر پسرم که خوابیده بود نشسته داره گریه میکنه!  میگم چی شده میگه گناه داره بچه چرا دعوا کردم پسرمو دیگه منم دل نازک تر  نشستم کنارش زار زار گریه کردن واقعا اینجوری بودنم بده 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم امروز اتفاقی یکی از نظراتتو خوندم در مورد دوقلوهات کنجکاوم میشه بپرسم چکار کردی یا چی خوردی و یا اقدام به بارداریت کی بود قبل یا بعد از تخمک گذاری که دوقلوهات یه دختر و یه پسر شدن؟

دوقلوهای منم همینن یک لحظه یه جا بند نمیشن اصلا باهم جور نیستن ولی بجاش خیلی خوابالو ان‌ میخوام بفرس ...

سلام گلم امروز اتفاقی یکی از نظراتتو خوندم در مورد دوقلوهات کنجکاوم میشه بپرسم چکار کردی یا چی خوردی و یا اقدام به بارداریت کی بود قبل یا بعد از تخمک گذاری که دوقلوهات یه دختر و یه پسر شدن؟