2777
2789

دوستان واقعا همه جام ورم کرده نمیدونم چیکار کنم دلم گرفته کی درس میشم اخ 😑گردنم مچ دست و ارنج و زانوهامو ک نگووو 😔

پمادی یا روغنی چیزی ک ورم مفاصلو درس کنه حتما نتیجه داده باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای ورم نمی دونم

ولی برای درد من برای مادرم عرق النسا گرفتم تو نت سرچ کن 

خیلی برای زانوش خوب بود

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

آره روغن سیاه دانه و بادام تلخ هم خوبه 

امتحان کن ببین رو شما کدام بهتر جواب میده 

ولی سیاه دانه خونریزی پریود را زیاد می کنه

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
عزیزم برای ورم نمی دونم ولی برای درد من برای مادرم عرق النسا گرفتم تو نت سرچ کن  خیلی برای زا ...

قربونتم عزیزم . درد هم داره ولی ورمش اذیتم میکنه اینکه زانوهام مچ دستم یهو ورم کرده اوتطوری مونده اعصابم خرد میشه نگاش میکنم 😕

قربونتم عزیزم . درد هم داره ولی ورمش اذیتم میکنه اینکه زانوهام مچ دستم یهو ورم کرده اوتطوری مونده اع ...

حالا عزیزم امتحان کن این ها را و گرم نگه دار 

انشاءالله زود خوب می شه

عرق النسا چیه ؟ روغنه؟

نه حالت پمادی داره ولی تو قوطی هست 

سرچ کن عکسش میاد 

اکثر عطاری ها دارند

عزیزم ترکیب روغن سیاهدانه و زیتون و بادام تلخ هم برای درد مفاصل خوبه، جدا گونه تهیه کن، بعد با حرارت خیلی ملایم گرمشون کن(الان دقبق یادم نیست هرسه رو باید گرم کرد یا فقط زیتون) بعد بمال به مفاصل و بعدشم گرم نگه دار، ان شاءالله اثر میبخسه. 

اگه برید عطاری بپرسید حتما در این مورد راهنماییتون میکنن. 

یامن اسمه دواء وذکره شفاء... االهی از فضل خدا شفای عاجل بگیرید.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

عزیزم ترکیب روغن سیاهدانه و زیتون و بادام تلخ هم برای درد مفاصل خوبه، جدا گونه تهیه کن، بعد با حرارت خیلی ملایم گرمشون کن(الان دقبق یادم نیست هرسه رو باید گرم کرد یا فقط زیتون) بعد بمال به مفاصل و بعدشم گرم نگه دار، ان شاءالله اثر میبخشه. 

اگه برید عطاری بپرسید حتما در این مورد راهنماییتون میکنن. 

یامن اسمه دواء وذکره شفاء... االهی از فضل خدا شفای عاجل بگیرید.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
عزیزم ترکیب روغن سیاهدانه و زیتون و بادام تلخ هم برای درد مفاصل خوبه، جدا گونه تهیه کن، بعد با حرارت ...

قربونتم عزیزم .براتون از خدا بهترینارو میخام .

سلام عزیزم من الان دیدم تو تاپیکم پیام گذاشته بودین برای زانو درد

من زانو دردم علت دیگه ای داشت

میشه گفت عصبی هم بود ریشه اش

پماد پیروکسیکام میزدم

ولی دردمو اروم نمیکرد

باگریه میرفتم دستشویی

مسکن میخوردم

سعی میکردم گرم نگهش دارم