2777
2789
عنوان

خانما لطفا براي برادرم دعاكنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 45 پست
برادر منم ٢٨سالگي

😔

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشااله هرررچه زودتر خوب میشن عزیزم به خدا توکل کنید🌺🌺🌺

سلام عزيزم خوبي مرسي مهربونم غير إز خدا كسي رو ندارم 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
علاعمش چیه لطفا بگیر

بی خوابی، توهم، هزیون، بی اشتهایی و کاهش وزن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

دکتر نگفت برای چی!!! الان کجا هستن؟ بیمارستان یا خونه؟ ما هم نذاشتیم کسی بفهمه. من ۸ماهم بود ک این ...

چه جالب منم 8ماهه باردار بودم پسرم برا اولین بار بیمارستان اعصاب و روان بستری شد و معلوم شد اسکیزوفرنی داره قبلش مدرسه میرفت عادی  بود من هول کردم بچه زودتر دنیا اومد ، هنوز بخیه های سزارینمو نکشیده بودم رفتم بیمارستان ، پسرمو بین بچه های شدید اعصاب و روان دیدم ، توهم داشت منو نمیشناخت ، با همون وضع مریضی خودم از در بیمارستان تا خونه رو گریه کردم ، ، ، یک صلوات پسرمو مهمون کنید منم براتون میفرستم 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
چه جالب منم 8ماهه باردار بودم پسرم برا اولین بار بیمارستان اعصاب و روان بستری شد و معلوم شد اسکیزوفر ...

خیلی ناراحت شدم.‌ مسلما برای یه مادر خیلی سخته..

یه وقت آدم به خودش میاد میگه چطور تونستم این حجم از غم و اندوه و دوران سخت رو پشت سر بذارم..💔

ممنونم🌹 حتما.

الان حالش چطوره؟

خیلی ناراحت شدم.‌ مسلما برای یه مادر خیلی سخته.. یه وقت آدم به خودش میاد میگه چطور تونستم این حجم ا ...

الان ۵ سال گذشته ، خانه نشینه و تنها با توهم هاش ،

الان ۵ سال گذشته ، خانه نشینه و تنها با توهم هاش ،

آخ عزیزم..💔

ما به کنار... برای خودشون چقد سخته😔 

چند سالشه؟

آخ عزیزم..💔 ما به کنار... برای خودشون چقد سخته😔  چند سالشه؟

۱۹ دقیقا برا خودش خیلی سخته کاش راحت بشه ، گاهی با خودم فکر و خیال میکنم نمیتونم تحمل کنم ، بعضی ها میگن بزارش بهزیستی  ، نمیتونی تحمل کنی ولی میگم این پسر کوچیکم بزرگ شد خیالم ازش راحت شد ، این بچه مریضمو راحت کنم ، خاهرم میگه زده به سرت تو هم دیوانه شدی ، ولی نمیتونم ببینم بیگناه تقصیر افتاده تو زندان انفرادی با تو همهاش ، عالم برزخشه ، از همه زندگی افتاده فقط اذیته از سمت توهم هاش

۱۹ دقیقا برا خودش خیلی سخته کاش راحت بشه ، گاهی با خودم فکر و خیال میکنم نمیتونم تحمل کنم ، بعضی ها ...

خوب میدونیم ‌که این جور بیماری ها درمانی نداره.‌ و خیلییییییی خیلی خیلی بیماری سختیه. هیچکس درک نمیکنه، هیچکس نمیتونه کمک کنه و بدتر از همه نگاه های بد دیگرانه..

آدم دلش نمیاد اینکارو بکنه. و زندگی هم سخته. هرچی بگم‌ شعار دادم! فقط میتونم بگم باید خدا معجزه کنه، همین