2777
2789

میشه بگین لطفا🥲 من ۵ نفر مهمون دارم دونفرم خودمونیم میشه هفت نفر 

میخوام سبزی پلو و زرشک پلو درست کنم تعداد پلو چقدر باید باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه هفت نفر ۵ پیمانه زرشک پلو و ۴ تا سبزی پلو ک باقالی و سبزی هم ب نسبت داره ...کم درست نکن اضافه رو بعدا بخورید

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
سبزی پلو رو میگی چچطور درست میکنی

عزیزم سبزی پلویی با سیر بیشتر از بیرون میگیرم یه تفت ریز میدم با نمک و زردچوبه بعد ابو میزارم جوش بیاد برنج میزارم موقع ابکش کردن سبزی رو قاطی میکنم 

اینجور مواقع به تعداد هرنفر یک پیمانه برنج بریز.اگر چیزی به برنج اضاف میکنی اونم یک پیمانه برنج حساب کنی یکی دوتا هم اضافه بریز ...هفت نفرهستین...۷پیمانه برنج بریز دوپیمانه اضافی واسه لینکه کم نیاد بریز.میشه نه تا

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
وقتی دو مدل میزاری باید از هردو زیاد بزاری مثل غذای سلف سرویس  ولی بنظرم ۸ پیمونه برا زرشک پلو ...

۱۶ پیمونه برای ۷ نفر ادم؟😐😐😐😐😐

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
۱۶ پیمونه برای ۷ نفر ادم؟😐😐😐😐😐

خب وقتی دو مدل بخوای بزاری اره تو که نمیدونی از کدوم خوشش میاد مهمونت اگه فقط یه مدل بود میگفتم ۸ پیمانه میگم که مثل غذای سلف سرویس نمیتونی ۵ سیخ کباب بدی ۵ سیخ جوجه وقتی مهمونات ده نفرن باید مثلا هم ۱۱سیخ جوجه بدی هم ۱۱ سیخ کباب