2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاست؟ عزیزم یکم از عملت توضیح میدی و اینکه مشکلت چی بود

تهرانه .من پلیپ داشتم دیگه .کلا ۱۰ دقیقه اینا بود عملش بیهوش بودم .بعدشم یه زره لکه بینی داشتم و درد اینا هم اصلا نداشتم همین

تهرانه .من پلیپ داشتم دیگه .کلا ۱۰ دقیقه اینا بود عملش بیهوش بودم .بعدشم یه زره لکه بینی داشتم و درد ...

خداروشکر خوب شدی؟

از علائم پولیپت چی بود؟ من لکه بینی دارم فیبرم هم دارم

خداروشکر خوب شدی؟ از علائم پولیپت چی بود؟ من لکه بینی دارم فیبرم هم دارم

من علائمی نداشتم .ای وی اف کرده بودم .بعد از اون اینطوری شدم که دکتر گفت بخاطره داروهای هورمونی که مصرف کردی .

نمیدونم به من گفتن بگیر بیار نوبت بزنیم برات چون بیهوشیه ترسی ندارم ولی استرس دارم که سالم باشم بخدا ...

منم والا از درد بعد از عمل و بیهوشی ترس ندارم 

فقط نمیدونم کار دکترم خوبه دقیقا یا نه 

و اینکه چون تا حالا باردار نشدم میترسم به رحمم اسیب وارد بشه 

😓😓

من علائمی نداشتم .ای وی اف کرده بودم .بعد از اون اینطوری شدم که دکتر گفت بخاطره داروهای هورمونی که م ...

خداروشکر که بهتری 😍

منم از اول مشکلم بخاطر مصرف غلط دارو بود که رخ داد