2777
2789

مخصوصا صبح تا ظهر نمیتونم اصلا کاری کنم 

همش خوابم میاد. یکمی کم کاری تیرویید دارم ولی قرص میخورم. راهکار دارین واسش؟ 

خدایا خودت بساز... تو بسازی قشنگتره 😍😍🥰  اسمم واسه گرفتن انرژی خوب هست واسه فخرفروشی نیست 😍😊

منم مثه توام

با این تفاوت که کل روز اینجوریم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش قرص اهن دوش اب سرد.تحرک‌که باشه کسلی وخواب میره

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)
ورزش کن شربت تقویتیم بخور

همون ورزش کردن انرژی میخواد

شربت هم پاشی بری بخری هرروز بری یه قاشق کثیف کنی

آدم بیشتر خسته میشه که🤧🤣

شوخیه هاوگرنه من خودم زبل و زرنگم

چــــــــــــی_بنویسم💜
ورزش قرص اهن دوش اب سرد.تحرک‌که باشه کسلی وخواب میره

آخه کسلی و خواب نمیذاره تحرک باشه😂

خدایا خودت بساز... تو بسازی قشنگتره 😍😍🥰  اسمم واسه گرفتن انرژی خوب هست واسه فخرفروشی نیست 😍😊
بخاطر همون تیروییده  منم مثل شمام

خب پس قرص به چه دردی میخوره؟ چرا تاثیر نمیذاره