2777
2789
عنوان

زندگی پوچی که من دارم

88 بازدید | 7 پست

تو زندگیم هیچوقت شدن معنایی نداره هیچوقت به چیزی که میخوام نمیرسم چیزایی رو که التماس میکنم برای داشتنشون هیچوقت نمیشه حتی با تلاش اما برای دیگران راحت میشه انقدر به هر چیزی که خواستم نرسیدم دیگه چشم دیدن خوشبختی بقیه رو ندارم

شاید همه ی این سال ها سی درصد ندونم کاری خودم بوده اما ۷۰ درصدش به خدا شانسه😔

اگه دخترم نبود خودمو از این زندگی راحت میکردم اما حالا باردارم هستم😓

با دو تا بچه و وضعیت اعصاب روان من نمیدونم چی قراره بشه😞

حضرت ابراهیم موقعی به اسماعیلش رسید که اون رو قربانی کرد

تو هم چیزهایی رو که میخوای باید ازشون بکذری تا بدستشون بیاری نه این که براشون له له بزنی

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما با روانشناس صحبت کن اذیت نکن خودتو با این افکار

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

وقتی خودتون از شرایط ناراضی هستید چرا اقدام به بارداری مجدد کردید؟!؟!؟!

من اقدامی نکردم حتی جلوگیری هم میکردم اما متاسفانه متوجه شدم قرصی که میخوردم تاریخ گذشته بود برای سقط هم اقدام کردم اما دلم نیومد و بقیه از جمله شوهرم نذاشتن

من اقدامی نکردم حتی جلوگیری هم میکردم اما متاسفانه متوجه شدم قرصی که میخوردم تاریخ گذشته بود برای سق ...

چقدر سخته😔

برای من که بزرگترین کابوس بارداری دومه

اونم توی این شرایط کشور

که همه ناامید و نگرانن