سلام دوستان چرا اینجا ایقد سوت وکور شده محبوبه جون تنها نیستی منم نشدم تو ماه شش اقدامم کلی هم ازمایش دادم سونو همه چی 3 تا دکتر رفتم شوشو باید آز بده راضی نمیشه
مادر که میشوی اجازه میدهی یک تکه از قلبت همیشه بیرون از سینه بتپد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
غصه نخورین منم هنوز مامان نشدم اما دیدم خیلیا مامان شدن ترسیدم استرس بگیرم دیگه نیومدم امروز روزه پریه همه علایم پری رو دارم ماه دوم اقدامم چیکار کنم قرار نیست که خودمو بکشم دست من که نیست وقتش برسه خودش میاد فقط خدا خودش صبر بده که بدون استرس منتظر بمونیم
نه این و نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام دوستان....من امروز 7پری هستم...انشاا..9پری تا25پری با روحیه ای ++++و امیدوار انشاا... یک شب در میون میرم اقدام...تا ببینم خدا چی میخواد...انشاا... دامن هممون دیگه این ماه سبز میشه به حق خانم فاطمه زهرا.....الهی امین
salam mahbobe joon va miti jan azizaan ma ta akharesh hastim ta hamatoon maman beshin ma ham doa mikonim fadatooooooooonhekmat khodast ke key bede negaran nabashin va be khoda tavalol konid