2777
2789

میخوام گاز شیشه ای بگیرم بین سفید مشکی موندم همینطور هود 

بعضیا میگن هود سفید تغیبر رنگ میده زرد میشه 

گاز سفیدم زود میشکنه 

کابینتامو ترکیب رنگ سفید و چوبی عسلی میخوام بزنم 

راهنماییی لطفا

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

من گاز سفید و مشکی داشتم و سفید رو‌پیشنهاد میدم چون راحت تر تمیز میشه. رد پارچه روش مشخص نمیشه. 

به استیل هم فکر کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاز شیشه ای ریسکه عزیزم   مورد داشتیم قابلمه از دستش افتاد خورد شد گازش.  اگه استیل بگیری خب بهتره. هودم سفید خیلی قشنگه  استیل و مشکی هم خیلی قشنگه. من مخفی خریدم مشکی با شیشه سکوریت مشکی. 

من گاز سفید و مشکی داشتم و سفید رو‌پیشنهاد میدم چون راحت تر تمیز میشه. رد پارچه روش مشخص نمیشه.  ...

استیل شنیدم که پاک کردنش دردسر مدام دستمال ب دست بابد باشب

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
هودت رو توکار بگیر که اصلا چیزی مسخص نباشه.من توکار زدم.گازم سفید

میتونی عکس بدی عزیزم

رنگ هودت زرد نشد؟؟

میتونی عکس بدی عزیزم رنگ هودت زرد نشد؟؟

توکار هست دیگه چیزی پیدا نیست که زرد بشه.کابینت روش هست.

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
توکار هست دیگه چیزی پیدا نیست که زرد بشه.کابینت روش هست.

هود برند چی هستش راضی هستی 

هود برند چی هستش راضی هستی 

بیمکث هست.تازه چند ماهه خونمون ساخته شده اومدیم.بیشتر اشپزیم هم تو مطبخ هست چندان ازش استفاده نکردم راستش.

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
بیمکث هست.تازه چند ماهه خونمون ساخته شده اومدیم.بیشتر اشپزیم هم تو مطبخ هست چندان ازش استفاده نکردم ...

مرسی گلم🌹🌹