2777
2789
عنوان

امپول ازون و دیسک کمر

5405 بازدید | 16 پست

سلام خانما پدرم  درد خیلی شدیدی تو ناحیه باسن و ران و مچ پاش داشت بنظر می‌رسید سیاتیک باشه

بردمش دکتر ی امپول زد بهش نمیدونم دقیق اما ی چیزی از ازون شنیدم 

کسی تا حالا براش این امپول زدن 

چطوریه کی خوب میشه چون دیشب ک براش تزریق کردن چند ساعت خوب بود و باز امروز دردش شروع شده (امپولش شد ۹۰۰ تومن😐)

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

خاله م هم همینکار رو کردن براش تازه لیزر هم انجام داد ولی بی‌فایده بود انگار گفتن برای کسایی که فقط دیسک خفیف دارن احتمال ۷۰ درصدی وجود داره که خوب بشن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله م هم همینکار رو کردن براش تازه لیزر هم انجام داد ولی بی‌فایده بود انگار گفتن برای کسایی که فقط ...

اخه این دیسک نیست دکتره بهش گفته سیاتیکه و البته ارثی عضله پاش کوتاه شده

داداشم سه مرحله ازون تزریق کرده دردش خیلی کمتر شد البته به مرور بهتر میشه یهو خوب نمیشه 

باید چندین مرحله تزریق شه؟

اخه بهش گفته برو فیزیوتراپی 

دیسک کمر درمان قطعی نداره .همشون نسبی هست .فقط باید فیله های کمرو قوی کنه عضلات شکمو قوی کنه.حرکات و ...

دیسک کمر با سیاتیک فرق نداره؟

سیاتیک مربوط به رگ های بدنه اما دیسک کمر بین مهره های کمری هستش

اهااا چون پدرم مشکلش سیاتیکه

باید چندین مرحله تزریق شه؟ اخه بهش گفته برو فیزیوتراپی 

به داداشم گفت بودن سه مرحله بیاد 10 جلسه هم فیزیوتراپی رفت الان خیلی خوب شده مگر اینکه چیز سنگین برداره یا طولانی مدت پیاده روی کنه دوباره یکی دو روز درگیر میشه باز خوب میشه