2777
2789
عنوان

خواهشا ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 55 پست
شوهر من دوستم داره بعنی اصلا قرار بوده مردونه برن ولی یکی برادراش مریض شد اون یکی ماشینش نمیخاد ببره ...

همه دعواها الکیه واسه همون زیاد فشار نیار فقط تمرکز بذار تا وقتی صبح بیدار شد باهاش منطقی بگو دوست داری به گذشته برگردیو فلان کارو نکنی تا ناراحت بشه بگو الان گذشته ولی جبران میکنم دوستت دارم مهمی برام که اینارو میگم بهت  

تو حرف طلاقو نزنیا اصلا به زبونتم نیار ....این جمله مثل نقل و نبات تو جیب مرداس وقتی عصبی میشن اکثری ...

من اصلا نمیگم ولی سردم کرده از بس گفته فک میکنم من زندگیم ارزش نداریم ک نمیجنکه واسمون 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دعواها الکیه واسه همون زیاد فشار نیار فقط تمرکز بذار تا وقتی صبح بیدار شد باهاش منطقی بگو دوست د ...

عزیزم فک کردی دعوا کتک کاری صب سر چی بوذ سر اینکه من دز قابلمه رو نبسته بودم واقعا این کتک داره ک الان بهش بگم دوس ندارم به عقب بزگردن 

من اصلا نمیگم ولی سردم کرده از بس گفته فک میکنم من زندگیم ارزش نداریم ک نمیجنکه واسمون 

نه اونی که تو برداشت میکنی با اون حرفی که اون تو عصبانیت میگه مثل اینه که فقط شوهرت برات لاف میزنه و قدرت نمایی میکنه بدون تو حالش خرااااابه  پس حتی به جملش فکر هم نکن که بخوای خوردش کنی تو مغزتو مفهوم حرفشو تشریح کنی برا خودت....اون صدایی که از زبونشون میاد همین گومب گومب کردنه قلبشون مثل قلب بچس،🤣

عزیزم فک کردی دعوا کتک کاری صب سر چی بوذ سر اینکه من دز قابلمه رو نبسته بودم واقعا این کتک داره ک ال ...

اره داره بنظر مردا ...شوهر مههههربون منم همینه سر یه بو کردن چسب رازی با کمربند زدتم منطقی ندارن وقتی عصبی میشن بگو دوست نداشتم اینطور بشه حواسم پزت بود سعی میکنم بیشتر دقت کنم بعد سرتو بنداز پایین بگو خب ازم ناراحت نباش دیگه من که دوستت دارم  نمیخوام اعصابتو داغون کنم ....تو هم بخند ول کن گذشته ها گذشته بیا الانمونو خراب نکنیمو من سری بعد در قابلمه رو محکم میبندم

نه اونی که تو برداشت میکنی با اون حرفی که اون تو عصبانیت میگه مثل اینه که فقط شوهرت برات لاف میزنه و ...

چ جالب تا حالا اینجوری نگاه نکردم به این قضیه

من قعر نیستم اون قهر میکی دوستم داره خندم میاد کاش فک میکردم دوستم داره

این کتک کاریاشونم به علاقه قلبیشون مربوط نیست باور کن فقط اگه مردا نتونن خشم خودشونو بخورن تبدیل میشه به کتک همین....و یه زن صبووور و با سیاست لازم دارن که بره ناز بکشه براشون  بعدش خودش دور و برت میگرده تو اشتی بده بینتونو ولی بعدش یکم سرد باش میاد دور و ورت

اره داره بنظر مردا ...شوهر مههههربون منم همینه سر یه بو کردن چسب رازی با کمربند زدتم منطقی ندارن وقت ...

نمیتونم اون موقع اینجوری بگم چون عصبی میشم من بچه چهار ساله نیستم گ دست خودم نیس واقع بهم برمیخوره من اصلا سیاست ندارم 

این کتک کاریاشونم به علاقه قلبیشون مربوط نیست باور کن فقط اگه مردا نتونن خشم خودشونو بخورن تبدیل میش ...

چقد شما پخته با سیاستی بر عکس کن

نه اونی که تو برداشت میکنی با اون حرفی که اون تو عصبانیت میگه مثل اینه که فقط شوهرت برات لاف میزنه و ...

ولی میگن ادما توعصبانیت حرفهای دلشون میزنن ک

چقد شما پخته با سیاستی بر عکس کن

جالب میشه اگه بگم اگه  نظر خدا رو تو دعواها در نظر نگیرم من بدتر از توعم فقط بخاطر این که خدا دوست نداره بین منو همسرم شکراب باشه بخاطر اینکه خدا بهم نعمت احساسو داده تا این وقتا خرج کنم نه برا گل و بلبل  اینو به خودت یاداور شی تو  پخته تر از منی بانو جان