2777
2789
عنوان

خواهشا ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 55 پست
۲۲سالمه عزیزم۲۰ ازدواج کردم تو چی اجی؟

۳۴ سالم ازدواج دومم شش سال میگذره فک کردم سنت بیشتر باشه واقعا ۲۲ سال اینقد پخته

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
هر دومون ازدواج دومون هس. کلی مسیله بینمون پیش آمده ک من تحملم شده صفر

از خدا نیرو بگیر اهل بیتو با کدومش زیاد مچی واسطه کن بین خودتو خدا تو در حد توانت خوب باش و اگه نمیتونی بهترین رفتارو بکنی حداقل بد نکن باشه؟بقیشو بسپر به خدا خودش حل میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا نیرو بگیر اهل بیتو با کدومش زیاد مچی واسطه کن بین خودتو خدا تو در حد توانت خوب باش و اگه نمیت ...

اتفاقا امروز ب خدا گفتم واقعا دیگه نماز نمیتونم چون واقعا حال دلم خوب نیس تاپیکام بخونی میفهمی مشکلات من و

اتفاقا امروز ب خدا گفتم واقعا دیگه نماز نمیتونم چون واقعا حال دلم خوب نیس تاپیکام بخونی میفهمی مشکلا ...

میخونم الان همسرم بیدار شه ناراحت میشه ببینه با گوشیم فردا صبح میخونم.....نگران نباش رفیق همه رو دونه دونه حل میکنیم با هم.....بذار تا چترمون خداست زندگی بباره....خدا به کسای که دوسشون داره و انتخابشون کرده سختی میده تا اونا با موفقیت تو امتحانای سخت درجشونو ببرن بالا بخدا مهم نیست زیاد این دنیا چون زود از بین میره نگاه کن که این درجه رو تو دنیای ابدی به دست بیاری

ارامش پیش شوهرته به دست خدا تو اروم کردن قلب اونه ارومش کن تا اروم بشی

خب شوهرم قهرو هی بری سمتش بدتر لج میکنه بارها رفتم آشتی کنم بدتر دعوامون شده

میخونم الان همسرم بیدار شه ناراحت میشه ببینه با گوشیم فردا صبح میخونم.....نگران نباش رفیق همه رو دون ...

توکل به خدا برو بخاب مزاحمت نشم 

میخونم الان همسرم بیدار شه ناراحت میشه ببینه با گوشیم فردا صبح میخونم.....نگران نباش رفیق همه رو دون ...

تو توسط خدا انتخاب شدی .....فرمانده خوب  خدا لطفا  همیشه خوب بمونو قوی باش چون تو مهمیو باارزش چون تو انتخاب شده خداییی با نفست با اون چیزایی که دوست داری بجنگ علاقه قلبیت که پنهان تره و خدا دوست داره  اونکارو انجام بدی رو پیدا کن و علاقه ظاهری. که اشکارتره رو فدا کن ....تموم میشه و میدونم که تو موفق میشی....ناسلامتی ما تاج بندگی رو سرمونه هااا 

خب شوهرم قهرو هی بری سمتش بدتر لج میکنه بارها رفتم آشتی کنم بدتر دعوامون شده

خب تو اشتی میری که دیگه حرف دلتو نزن که بانو....هر چی به مزاج اون خوش میاد بگو تا دعوا تشه بعدا که خوب شدین باهم اون چیزیم که به مزاج خودت خوش میاد با ناز و عشوه براش بگو

توکل به خدا برو بخاب مزاحمت نشم 

خدایا قلب رفیق جدیدمو اروم کن مواظب خودتو خوبیاتو مهربونیات باش و اونا رو تبدیل به اسلحه با شیطون کن که فقط میخواد ناراحتی مهمون دل تو و همسرت کنه شبت خوش دلت اروم