2777
2789
عنوان

خواهشا ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 55 پست
نمیتونم اون موقع اینجوری بگم چون عصبی میشم من بچه چهار ساله نیستم گ دست خودم نیس واقع بهم برمیخوره م ...

اون موقع نه که یه ذو ساعت بعدش این حرفا رو بزن اون موقع بگی بدتر خوردت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کتک کاریاشونم به علاقه قلبیشون مربوط نیست باور کن فقط اگه مردا نتونن خشم خودشونو بخورن تبدیل میش ...

میدونی دوست عزیز زندگی ما خیلی پیچیده هس با کتک آدم سرد میشه من دوسال عصبی شدم جواب میدم قبلا با سیاست آروم بودم ولی خسته عصبی شدم از بس سکوت کردم دست خودم نیس با رفتاراش خوردم کرده ازش سرد شدم نمیتونم نگاش کنم حرف قشنگ باش بزنم یاد کاراش میافتم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
غلطه کاملا در مورد مردااااااا غلط محضه .... من با چشم خودم دیدمو متوجه شدم این فقط یه باور از رو جهل ...

چ جالب من خودم حرفهای دلم تو عصبانیت میگم خالی شم مم بهش گله میکنم زندگیم بهتر شه اون میگه برو طلاق بگیر ازت متنفرم هسته شدم جالبه کتک اون زده فحش اون میده بی محلی میکنه جاشو جدا میکنه آنوقت اون از من متنفر خسته اس  چرا درک نمیکنن ما هم ی تحملی داریم واقعا 

ببینم چه میکنی بانو....اینا فرصتن خشمتو بخاطر خدا مهار کن نه یه دفعه بلکه هزار دفعه غرورتو برا خدا له کن  بذار درجت بره بالا پیش خدا و محبتت تو دل همسرت بشینه بعدش اون اینکارا رو برات میکنهمن وقتی میخوام قهر کنم اون میاد دور و برم سریع میرم بغلش میکنمو حال جفتمونو خوب میکنم بعدنا که اون قهر کرد  میگم منم وقتی باهات قهرم انقدر طولش میدم اونم میبینه که حق با منه و دعوا بازم  تموم میشه و شیطون رو سیاه 

شیطونو نذار بینتون بمونه زیاد....چون تنها کاری که میکنه لجنزار میکنه زندگیتو

اون موقع نه که یه ذو ساعت بعدش این حرفا رو بزن اون موقع بگی بدتر خوردت میکنه

میشه باتون دوست باشم نیاز به دیدگاهتون دارم آرامش بخش هس واقعا

چ جالب من خودم حرفهای دلم تو عصبانیت میگم خالی شم مم بهش گله میکنم زندگیم بهتر شه اون میگه برو طلاق ...

این در مورد خانوما صادقه ولی حرف دلتو که به مزاج شوهرت خوش نمیاد نگو هرگز  خاکش کن فقط تو قلبت بنداز دور نمیتونی بنویس پاره کن بنداز بره اروم میشی 

ببینم چه میکنی بانو....اینا فرصتن خشمتو بخاطر خدا مهار کن نه یه دفعه بلکه هزار دفعه غرورتو برا خدا ل ...

قبلا خیلی اینجوری بودم غرورم میشکستم الان همه میکن رو دادی بهش حرمتا شکست

میدونی دوست عزیز زندگی ما خیلی پیچیده هس با کتک آدم سرد میشه من دوسال عصبی شدم جواب میدم قبلا با سیا ...

فقط این که سعی کن وقتی عصبی شدی از دستش گریه کن  بعدا که رابطتون خوب شد بهش بگو این رفتارت منو ناراحت میکنه ولی عاشقتم نمیخوام این اتفاق بیفته و ازت ناراحتی به یادم بمونه....بگو ما خانوما به گفته قران امانتیم دستتون اونم امانت خدا نه پدر و مادرمون و در عوض خدا هم به ما گفته کوچکترین کار که از خونه بیرون رفتنه نیاز به اجازه شما هست همسرم و اطاعت از شما برا منم واجبه ....

نه اونی که تو برداشت میکنی با اون حرفی که اون تو عصبانیت میگه مثل اینه که فقط شوهرت برات لاف میزنه و ...

هر دومون ازدواج دومون هس. کلی مسیله بینمون پیش آمده ک من تحملم شده صفر

قبلا خیلی اینجوری بودم غرورم میشکستم الان همه میکن رو دادی بهش حرمتا شکست

خیلی معذرت میخوام رفیق ولی ننظرم اینه که همه غلط میکنن انقدر بدم میاد ازین حرفا مهشید جان حد نداره.....تو زندگی زناشویی رو دادن نداریم همین رو دادنی که اونا میگن سیاست باارزشیه که متاسفانه ندارن و شما داری.....خصلت مردا یجوریه که ما میتونیم با احساسات خشمشونو غمشونو مهار کنیم و این اصلا رو دادن نیست یا شکستن غرور اصلا برا یه زن با وقار و نمونه در مقابل همسرش معنا نداره اینا رو درمیارن از خودشون چون این مهارتا ذو بدست نیاوردنو  زندگیشونو جهنم کردن.... باور نکن حرفشونو....فقط سعی کن شوهرت ازت ناراحت نشه هیچ وقت  و اگه یه موقع شد زود حل کن جریانو...سعی کن موقع درگیری حرف نزنیو سرتو بندازی پایین  بعد دو ساعت بگی دوست نداشتم این اتفاق بیفته