2777
2789
عنوان

خواهشا ی لحظه بیاین

635 بازدید | 55 پست

شوهرم برادر دامادشون ی شهر دیگه فوت شده فردا مراسم فقط ی داشش داره میزه اون دوتا چون ماشین جا نداشت نرفتن شوهرم میخاد خودش تنها با ماشین خالی بره با منم قهره فعلا جرات نمیکنم بپرسم کی میری با کی میره ماشین خالی خب منم ببر خونه خواهرت بذار خواهرش همون شهر میترسم بزه از لج من قهره بمونه چن روز بنظرتون چکار کنم هیچی نگم بزه یا بهش بگم منم ببره میترسم قهریم نبره یا بدتر دعوا کنه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای اسی میفهمم حالتو دقیقا اخلاق گندشوهرمنم همینطوره چیزی تو دعوا یگم یا من حرفی بزنم پیش قدم بشم دیگ قهر بادکزدنش ده برابر میشه 

بهرحال قهر ک هسنین بنظرم بگو یا میبره یا همون قهری ک هستین هیچ نمیشه

زندگی هیچ وقت به وفق مرادم نبود.....    
سیاست به خرج بده بگو هم نگرونت میشم همم الان حالشون خوب نیس برم پیششون باشم 

من نمیخام برم ختم بزم خونه عروس خواهرش با پسرم شبم بیاد برگردیم ولی الان قهره اصلا حرف نمیزنه حتی نمیگه میخام بزم با کی ی اخلاقای گوهی داره برادر دامادشون هس هفتاد سالش ۴ ساعت راه  خب منم خونه تنهام اخه شبش صب میزه شاید من خاب باشم اون موقع یعنی ی جوری رفتار میکنه از سر شب جرات نکردم بگم 

بنظرم ارزش نداره اینجور وقتا بخصوص قهر بمونی قهر فقط واسه متوجه کردن شوهرت به رفتار اشتباهش خوبه نه وقتی که ناراحتی و عصبانی....باور کن چن بار شده تقصیر من نبوده و اونم داشته میرفته روستاشون انقده پا پیچش شدمو گفتم تو الان ناراحتی من نمیتونم ناراحتیتو تحمل کنم وقتی از دستم راجب فلان چیز ماراحتی سعی میکنم سری بعد تکرارش نکنم  عزیزم بیا تو بزرگواری کن به این التماس نمیگنا اشتباه نکن سیاست میگن بعد یه مدت شوهرت یجوری میشه غلام دست به سینت که حد نداره فقط بذار مردونه میدونو بچرخونه و سعی کن نشون بدی که قدرت و حرفش برا تو برو داره و ناراحتیش ناراحتت میکنه و خوشحالیش خوش حالت....هیییبچ وقت تحمل نکن یکی دو ساعت بگذره از قهرتون مداااام پاپیچش شو و غرورتو له کن چون پیش شوهر اگه غرور داشته باشی زندگی میشه جهنم باور کن نداشته باشی میشه بهشت فقط بعضی وقتا که اونم میدونه حق با توئه قیافه بگیر و بذار بیاد دور و برت و ناز بکشه....پاشو با شوهرت برو سفر  .... وقتی بیدارشدی دیدی داره میره سریع لباس بپوش برو  پیش ماشین واستا نه اخموها به حالت سرمندگی سعی کن قبلش ازش معذرت بخوای

من نمیخام برم ختم بزم خونه عروس خواهرش با پسرم شبم بیاد برگردیم ولی الان قهره اصلا حرف نمیزنه حتی نم ...

به خودت جرات بده اشتی کن برو اروم باهاش حرف بزن بگو نگرون میشم حس خوبی ندارم تنها بری 

یه چیزی مردا  وقتی عصبی میشن باور کن حرفاشونو از ته قلبشون نمیگن واسه همین اگه به من بگه گیج انگار که نشمیدم چی گفته فقط به هدفم فکر میکنم که اشتی کردنه و لبخند خدا....من سعی میکنم رفتارمو به دل بخواه خدا تنظیم کنم یه ذره فک کنی که خدا میخواد الان تو این موقعیت چه عکس العملی نشون بدی و بخاطر خدا خودتو له کنی خدا عزیزت میکنه انقدری که محبتت بی جایگزین میشه براش تو دنیا

یه چیزی مردا  وقتی عصبی میشن باور کن حرفاشونو از ته قلبشون نمیگن واسه همین اگه به من بگه گیج ان ...

و به این خاطره که اکثرا زندگیمون با طراوتو قشنگه مواظب خودت باش گلی فعلا

اون دوستت داره نذار کسی که دوستت داره با نرفتنت بشکنه و ادم دیگه ای بشه عیییچوقت

شوهر من دوستم داره بعنی اصلا قرار بوده مردونه برن ولی یکی برادراش مریض شد اون یکی ماشینش نمیخاد ببره گفته با هم میریم ک الان از ما دوره شوهرم نمیخاد بره ببرش حالا اون یکی داداشش خواهرش برده و بچه هاش ماشین جا نداشته شوهرم میخاد تنها بزه جاری‌ام نمیرن منم اصلا نو این چن روز نپرسیدم با کی میخای بری فک نمیکردم امروز ‌عوام‌ون بشه سر چیز الکی دعوامون شد

یه چیزی مردا  وقتی عصبی میشن باور کن حرفاشونو از ته قلبشون نمیگن واسه همین اگه به من بگه گیج ان ...

بهم میگه برو طلاق بگیر من همینم حرفای زشت فحش شش سال هر وقت گله کردم گفت برو طلاق بگیر 

بهم میگه برو طلاق بگیر من همینم حرفای زشت فحش شش سال هر وقت گله کردم گفت برو طلاق بگیر 

تو حرف طلاقو نزنیا اصلا به زبونتم نیار ....این جمله مثل نقل و نبات تو جیب مرداس وقتی عصبی میشن اکثریت میگنش محل نده تو محبتتو کن سعی کن پای شیطونو از زندگیتون ببری با محبتت و توکلت به خدا اوکیه؟