zardokht مدیر عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 6169 عنوان سقط جنین در 6هفته در بیمارستان کسی اطلاعیی داره من میترسم | مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 33 پست من هففت هفته بودم ولی سونو گفت جنین قلب نداره سک بارداریتم دفرمست باید سقط کنی من میترسم باید برم بیمارستان بستری بشم سرپاییه یا شبم میمونم؟ گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم 1401/12/03 | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bachezerang عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 683 وای واقعا خیلی بده گل گاوزبون ندارم نمیتونم حتی تند راه برم پاهام کمرم دلم همه جام تیکه پارست انگار ... اشکال نداره دیگه همون زعفرون رو بخور اما غلیظ باشه اون لکه بینی های اول نشونه سقط بوده اما الان که زیاد شده به احتمال زیاد داره سقط میشهایشالله فردا بری بیای بگی نیاز نبوده به بستری و همه چی خودش افتاده خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
zardokht مدیر استارتر عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 6169 اشکال نداره دیگه همون زعفرون رو بخور اما غلیظ باشه اون لکه بینی های اول نشونه سقط بوده ... مرسی مهربون انشاءالله عزیزم ازبیهوشی خیلی بدم میاد گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
73som عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26 نگران نباش . ایشاالله فردا همه چی تموم میشه . دوره نقاهتم نداره سریع خوب میشی . و ۶ ماه دیگه ایشاالله دوباره حامله بشی و آینده خوب تو راه باشه برات من خودم دقیقا سال بعدش همون موقع که کورتاژ کردم حامله شدم . خدابزرگه ایمان داشته باش و خوش بین
zardokht مدیر استارتر عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 6169 نگران نباش . ایشاالله فردا همه چی تموم میشه . دوره نقاهتم نداره سریع خوب میشی . و ۶ ماه دیگه ایشاالل ... مرسی عزیزم ممنون ازراهنماییت گلم دعای خوبت گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم