2777
2789

من کارای خودمو حال ندارم انجام بدم کارای والده سلطان که بماند🥴🤣

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرخودم گاهی میرم.ولی مادرشوهرنه چون اوناهم هیچوقت بمن کمک نکردن فرشای خودمو میدم قالیشویی الان برم برااونارو بشورم،البته پادرد میگیرم توآب باشم.اگه اونا کمک میکردن یا موقع زایمان تنهام نمیزاشتن قطعا کمکشون میکردم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

تازه عروسی کرده بودم مهمون داشت کلی طرف شستم..چندروز بعدش وقتی رفتم خونشون بهم گفت یکی ازظرفام کمه..گفتم نمی‌دونم من همه رو چیدم کابینت گفت گفتم شاید شکستی گذاشتی داخل سطل آشغالی چیزی،تاکسی نفهمه😒اسکل..

من شاغلم 

به علاوه بچه کوچیک فوق العاده شلوغ دارم 

سه تاهم خواهر شوهر دارم 

اونا هم دوتاشون شاغلن 

مادرشوهرم ازمن توقع داره 

هرساااال 

میگه دخترام خسته میشن میرن سرکارآیا من خسته نمیشم؟

یه بار هم گف تو بیا خونه مادرمنو تمیزکنیم .منم گفتم من چرا بیام با دخترات برو 

گف آخه اونا با شوعراشون میرن گردش و تفریح وقت نمیکنن .تو بیا 😶😶😶

به نظرتون نباید من بسوزم؟

یه سری شوهرم گفته بود دخترات بیان .زن منم میاد کمک .گفته بود آخه اونا هم به مادرشوعرخودشون کمک میکنن.منم گفتم کسی که به مادرخودش رحم نمیکنه محاله به مادرشوهر رحم کنه