2777
2789
عنوان

عروسکِ خوشگلِ من شب شد لالا کن.......... 😭😭😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 182275 بازدید | 736 پست

عزیزم نمیدونم چی بگم جز اینکه خدا چقدر وجودتو ارزشمند دیده که ی فرشته شو بهت داده

خواهر منم پسرش سر زایمان اینطور شد الانم ۳۰ سالشه خیلی فزیوتراپی بردش ۷ سال الان میتونه بشینه و ۴ دست و پا بره یکمم راه بره دستشو بگیرن ...هیچ کس باور نمیکنه ک ی بیمار سی پی با اون ازمایش ها الان بتونه این حرکات رو داشته باشه ولی خواهر من تمام زندگیشو گذاشت تا پسرش راه بره الانم تو ۵۰ سالگی هم دیابت داره هم بشدت ارتوروز و پارگی مینیسک و هزارتا درد دیگه بخاطر فشار هایی ک ب خودش اورد برای پسرش

خدا ب دلت ارامش بده سخته اما بفکر خودتم باش بفکر همسرت زندگیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا بهتر نشده؟دکترا چی گفتن امکان بهبودش هست؟گفتار درمانی میره

خیر.. نصف مغزش از بین رفته..... و بشدت آسیب دیده... 

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
نه فکر نکنم سی پی به ازدواج و اینها داشته باشه ، موقع تولد یه لحظه خون به مغز نمیرسه که اکثرا به خاط ...

بله منم از دکتر دخترم پرسیدم گفت به احتمال زیاد حین زایمان اکسیژن به مغز نرسیده..متنفرم از اون بیمارستان و کادرش که فقط داشتن ادا میدادن و شوخی میکردن و وزن دخترمم کم بود ۱/۹۰۰..یادمه دکتر وقتی بچه رو داد به پرستاریهو پرستار گفت زبون بجه گیر کرده و دکتر گفت کو و دوباره گرفت وزد پشت بچه بعدش صدای گریه بچه مو شنیدم  وزن پایین نیاز به رسیدگی داشت ولی کاری نکردن ..کاش بعضی از دکترا وجدان کاری داشته باشن 

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..

ایشالا هرچه زود تر خوب میشه آنقدر تو خونه بدو بدو می کنه که همه این ناراحتی هارو بشوره ببره

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
خیر....  هیچ مشکلی نبوود... بعد از زایمان شد

عزیزم چند درثد سی پی هست؟ اشنا ما هم دخترش سیپی هست ، تا چند ماهگی همه چی طبیعی بود به نظرمون بعد از پنج شش ماهگی متوجه شدن 

الان فیزیوتراپی و کلاس های توان بخشی میبرنش ، البته روی ویچر هست و صحبت نمیکنه ولی روز به روز روند درمانش بهتر میشه ، 

امااا خدا توانتون بده شما باید خیلی محکم و قوی باشین 

سخته خیییییییییییلی سخته واسه شما میدونم 

اببخشید که میگم اول دکتر برید دلیل زایمان زودرس و اینکه چرا زود زایمان کردین بفهمید و عزیزم لطفا با صلاح دید خودتون و دکتر دوباره باردار شید 

ببخشید میگم بهت شما باید قوی باشین هم برای شما و هم برای دخترت در بزرگساای و شادی خونه و فضای ارام خونه باید یکی دو تا فرزند سلامت کامل در کنارتون باشن و روحیه بگیرین و هم اینکه در اینده کمک حال شما و پدرشون باشن خیلی مهم هست 

الهی بمیرم واسه دلت منم دخترم چشمش انحراف داره دوبار عملش کردیم امپولم تو چشمش تزریق کردیم حالا باید تا اردیبهشت منتظر نتیجه باشیم دارم داغووون میشم خدا هیچ پدر مادریو با مریضی فرزند امتحان نکنه 

و منی که این روزها بابت اذیت های دخترم و گریه ها و جیغ هاش داشتم پیش خدا گلایه میکردم !!!

عزیز دلم برای من چله برداشتن خیلی سخته چون واقعا دخترم اذیتم میکنه اما به خاطر دلت برات چله سوره حشر ب میدارم دقیقا از همین امشب و توکل میکنم به خودش ان شاالله به تمام آرزوهای شیرینت برسی .

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
خیبق تلخ..خیلی...  اول که بیش فعال بود و تازه داشتن اونو درمان میکردن...الانم سرطان ...نمیتونن ...

مشکلش غلبه صفرایی بوده ک متاسفانه دکترها بلد نیستن درمان کنن

این صفرا سوخته تبدیل به سودا شده و این سودا شده سرطان

اگه از اول زیر نظر طبیب حاذق بود

و با چند قلم خوردنی ساده صفراش تعدیل میشد

الان اون طفل معصوم سرطان نداشت

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
چون نمیتونه مثه یع بچه سالم بلند شه و باهاشون بازی کنه... چون اسباب بازیاش شدن سوهان روح. من... چون ...

🥺بمیرمم امضاتو‌خوندم‌اشکم دراومد ان شالله‌درمان شه فرشته کوچولو‌رو‌از طرف من ببوس بگوو خیلییی دوسش دارم‌فرشته زمینی🥺🥺🥺

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
خیر.. نصف مغزش از بین رفته..... و بشدت آسیب دیده... 

عزیز دلم 🥺🥺

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

عزیزم منم باهات همدردم.اما با یه مشکل دیگه که خیلی جدیه

پسرم ده ماه و نیمشه.من می فهمم وقتی از ذوق بارداری و مادر شدن و حیرت و سرگردانی بعدش میگی یعنی چی.امضات رو خوندم برای تو و خودم و امثال ما اشک ریختم.پسر من مشکل جدی کبدی داره.هر بار یه علامتی ظاهر میشه که تمام وجودم به لرزه میاد.اما به خدا سپردمش.به خدا گفتم که من از هیچ تلاشی دریغ نمیکنم.خودت هر طور که دوست داری برام رقم بزن.خدا شاهده که مدتهاست حتی یه جوراب برای خودم نخریدم و تمام زندگیم صرف درمان پسرم شده.ای کاش که جواب بده.اینکه چقدر تو بیمارستان موندم و سختی کشیدم بماند.من کاملا حس شما رو درک میکنم و با هر کلمه ای که گفتی اشک ریختم.خدا کمکت بکنه عزیزم.ما که از حکمتش خبر نداریم