2777
2789
عنوان

عروسکِ خوشگلِ من شب شد لالا کن.......... 😭😭😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 182275 بازدید | 736 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربریم بود بچش مریضی گرفته بود که از عوارض کرونا بود و چند روزه یهو فوت کرده بچه ۵ ساله بود فکر کنم😭

یکی دیگه ام چند روز پیش تاپیکش دیدم چشمای بچش مشکل داشت و یکیش کامل نابینا شده بود😭بچه ۶ ماهه

و من برا همشون گریه کردم مثل همین تاپیک😢

خدا دختر نازتو شفا بده انشالله 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بچه خواهرشوهرم ۷ ماهه ب دنیا اومده  دو قلو بودن بعد ۱۴ سال نازایی  پسره الان ۷ ماهشه گرد ...

خدا، بزرگه.... انشاالله که، خوب میشه.. 

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
😐😐نه... خدا نکنه... یه فرشتس....  کنارمه

خب چرا متنفری خاهر

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
الهی    

ام ار آی سی تی اسکن همش خوبه نمیدونم چشه این بچه 

الان تهران بستریش کردن 

دکتر میگ این بچه تشنجیه 

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

عزیزم، منم ی هفتس بچم کورتاژ کردن، قلبش نزد بچم رشد نکرد تو دلم 😭😭😭😭😭تورو ب امام رضا منم یاد کن ...

ب روی چشمم عزیزم. حتما دعات میکنم. الهی ب حق خودش زود دامنت سبز بشه 🥰❤️❤️

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اسی با پوست و استخوان درکت میکنم...تااازه اول راهی...ان شااالله که جواب بگیری گلم...من که بعد از یاز ...

خییییییلی من هر وقت به دخترم نگاه میکنم چشام پراز اشک میشه  وقتی هم سن هاش رو میبینم و دخترم رو میبینم. دلم آتیش میگیره 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
الهی خدا به اون دستای زحمت کشت،  قدرتی بده که کم نیاری.... قوی بمونی... منم درکت میکنم... منم ب ...

انشاالله ب حق امام رضا، بحق فاطمه زهرا دخترت خوب میشه، 😭😭😭😭خیلی گریه کردم با تاپیکت عزیزم 😭😭

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭
خدا، بزرگه.... انشاالله که، خوب میشه.. 

دکتر ام ار ای رو اصلا نگاه نکرد میگ معلوم نیست تو سر این بچه چ خبره😭😭😭😭

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

نه عزیزان...  خدا نکنه...کنارمه خداروشکر... فقط امشب عروسک رو نگاه کردم یاد اونوقت افتادم

عزیزم اصلا بهتر نشده؟دکترا چی گفتن امکان بهبودش هست؟گفتار درمانی میره

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
خب چرا متنفری خاهر

چون نمیتونه مثه یع بچه سالم بلند شه و باهاشون بازی کنه... چون اسباب بازیاش شدن سوهان روح. من... چون هیچچجج واکنشی بهشون نشون نمیده... 

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
ب روی چشمم عزیزم. حتما دعات میکنم. الهی ب حق خودش زود دامنت سبز بشه 🥰❤️❤️

فداتبشم مهربونم، اسمم زهراس، ❤❤❤

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭