2777
2789

بچه هامن چندروزپیش یه وسیله دیدم درحدشصت میلیون خیلی خوشم اومدازش کلی نگاهش کردم توراه همش میگفتم خداجون چی میشه اینقدداشته باشم اگه چیزی روخوشم اومدهمون لحظه بخرم فرداش بهم بزنگ زدن دقیقاهمون مبلغ کالاکه وامتون جورشده بیابگیرش کلی خوشحال شدم خداروشکرکردم حتی پیشاپیش کلی صدقه ولباس نوکه اصلانپوشیدم گذاشتم کناربدم به یکی که میشناسم.بعدش رفتم دنبال وام دیدم گفتم حقوقون کمه اعتبارسنجیت نمیخوره ضامنم قبول نکردن 😥😥😥

چون به نتیجه فکر میکنی باید فرض کنی اون چیز رو به دست اوردی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخداتوخونم فرضش کردم 😍😍😍مترگرفتم ببینم توباکس میره یانه 😂😂

یعنی اصلا دو دل نبودی؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

گاهی اینطوری امتحانت می‌کنه ببینه پا پس می کشی و خسته میشی یا نه

احتمالش هست حالادوباره میخوام صحبت کنم اخه بعدعیدحقوقم زیادمیشه الانم که بدن که نمیخوام اقساط بدم تابعدعید.داداشم تماس گرفت گفتن خودم ضامنش میشم شغل داداشم دولتی درامدبالاست گفتن فرداخبرمیدن 

یعنی اصلا دو دل نبودی؟

نه چه دودلی عزیزم  شمایه وام بدون سودبهت بدن یهواسمت دربیاددودلی پیدامیکنی باکله میری خداشاهده حتی یه مقدارشودرحدپونصدهزارردگفتم بازم بدم به کسی دم عیدی بااینکه خودم پولدارنیستم  

نه چه دودلی عزیزم  شمایه وام بدون سودبهت بدن یهواسمت دربیاددودلی پیدامیکنی باکله میری خداشاهده ...

نمیدونم دیگه این وسط ما به یه مصلحت هم کنار قانون جذب معتقدیم

توکل به خدا انشالله که جور میشه

مرسی گلم شمام دعاکنیدبچه های نی نی سایت اکثراشون نفسشون حقه من هرموقع دردمیکنم بادیگران  توتایپک دیگه  یاخودم مشکلی ازم حل میشه 😘😘

یعنی اصلا دو دل نبودی؟

الان  یادم اومدیه دودلی داشتم اینکه بزارم رورهن خونم که میخوام بدم اجاره برم جای بهتریااون وسیله روبخرم. امکان داره بخاطراین باشه؟اخه قربون خدابرم یه چیزی ببینم همون قیمت باخداحرف بزنم فرداش یهوهمونقدروام بدون سودبرات دربیاد!!!!

الان  یادم اومدیه دودلی داشتم اینکه بزارم رورهن خونم که میخوام بدم اجاره برم جای بهتریااون وسیل ...

بله ذره ای دو دلی کار رو خراب میکنه