2777
2789
عنوان

چراتاقانون جذب میخوادتاثیربزاره خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 24 پست

آخه چسب قانون جذب قوی نیست !!! 🤣🤣🤣 عززززیزم. به شما نخندیدمااا ، به اینکه یهو همه چی خراب شده ( حقوق کمه ، ضامنو قبول نکردن و ...)

قانون جذب چیه تورو خدا ، شماها تحصیل کرده‌اید مثل من بی‌سواد نیستید که! ... اجازه بدید این مطلبو یکبار توضیح بدم ، یه چند سالیه یه چیزی افتاده تو دهن مردم (مخصوصاً جوونا ، غیر ازمن و برادران غیر از مجید!!!) به اسم قانون جذب . که تقریباً می‌تونم بگم اکثراً اصلا نمی‌دونن چی هست ، یا اگه می‌دونن کاملاً اشتباهه ( حتی توی سایت‌ها و وبلاگ‌ها خوندم برا خودشون پروندن! یعنی نصفش درسته ) در واقع از یه گذاره درست و ابتدایی بدون راه و روش باهاش به نتیجه دلخواه رسیدن که مثلا با پرورش یه فکر و تمرکز روی اون و ... بدستش میاری!!! 

قانون جذب از نظر من اینه که تمرکز کنی درسته ، اما تمرکز به این معنی نیست که تو دستته! تمرکز کردن یعنی اونو هدف اصلیت بگیری و به سمتش تلاش و حرکت کنی. اگه فقط با فکر کردن چیزی جذب می‌شد الان خیلی چیزا مثل اون استخون پلنگ صورتی این دست و اون دست می‌شد.

ببخشید خیلی ساده و ابتدایی و در حد بی‌سوادی خودم نوشتم. شاد باشید.

هرکی به ما می‌رسه دکترای "حق با اونه" داره! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چسب قانون جذب قوی نیست !!! 🤣🤣🤣 عززززیزم. به شما نخندیدمااا ، به اینکه یهو همه چی خراب شده ( ح ...

گلم بله درست میگیدقانون جذب به اون صورتی که توفضای مجازی گفته میشه اغراقه.اصلش اینه آدم وقتی انرژی وفکرشوبزاره براخواسته ش به نتیجه میرسه مثلاشما میخوای بری ارایشگاه ولی هرروزتنبلی میکنی نمیری یاپولتوخرج میکنی پول براآرایش نمیمونه ولی  اگه هدف وانرژیتوبزاری که موهام خراب شده یاابروهام خراب شده دیگه داره روزیبایی و اعتمادبنفسم تاثیرمیزاره کلاتوذهنتم دلیل بیاری هرطورشده پولتوجمع میکنی تنبلیتومیزاری کنارآرایشگاه میری ایناروبرامثال گفتم حالامیتونه هرچی باشه.شماتیترروول کن.کلامن صلوات وروضه دعاروهم قبول ندارم تاحالاتواین سایت و دورواطرافیانم ندیدم کسی بااینچیزامشکلش حل بشه دوست خودم ده سال ختم وروضه ی نموندکه نگرفت ولی شوهرش فوت شداینروزاعلم وتلاش حرف اولومیزنه تومشکلات وچالشای زندگی  فکرودرایت وهدف داشتن مهمه‌.مثلایکی پول نداره خونه رهن کنه  میادتاپیک میزنه براخونه دارشدنم صلوات بفرستید

گلم بله درست میگیدقانون جذب به اون صورتی که توفضای مجازی گفته میشه اغراقه.اصلش اینه آدم وقتی انرژی و ...

حرفاتون به شدت درسته و منم موافقم 👍 . 

اما یه قسمتش خیلی باحال بود : ایناروبرامثال گفتم حالامیتونه هرچی باشه.شماتیترروول کن!!! 🥰☺️

درسته من بی‌سوادم ، اما نه در اون حد ؛ دو سه تا مدرک دارم ☺️

هرکی به ما می‌رسه دکترای "حق با اونه" داره! 
جذب بدون تلاش توهمی بیش نیست عزیز. برای یافتن زندگی مطلوب محکوم به تلاش هستیم.

بله درسته عزیزم ولی کلامبحث قانون جذبوبیخیال بشم خیلی بده میون آدمهایی زندگی کنی که پرازعقده وفرهنگشون باهات فرق کنه پرازحس منفی میشی نمیدونم چطوربیان کنم حالت اعتقادی بعضی دوستان مثل دچارچشم زخم بشی مثلاپنج میلیون گذاشتم کناراینماه برم یه انگشت ظریف شیک دیدم بخرم دقیقااینماه پنج میلیون قبض برق اومده برایه خونه نقلی 😢عجیبه برام ازصبح دارم پیگیری میکنم جریانش  چیه دیروزکولرم بی دلیل سوخت اتفاقاعجیبی برام میفته 😊

بله درسته عزیزم ولی کلامبحث قانون جذبوبیخیال بشم خیلی بده میون آدمهایی زندگی کنی که پرازعقده وفرهنگش ...

سعی کن خوشی هانو از مردم پنهان کنی. البته منظورم این نیست که غمگین و افسرده باشی.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

سعی کن خوشی هانو از مردم پنهان کنی. البته منظورم این نیست که غمگین و افسرده باشی.

سرشون توزندگیمه گلم خریداروهم چک میکنن تاجایی که میتونم سعی میکنم زودازدواج کردن نه درس خوندن نه هنری دارن فقط زاییدن الان گشنمه موندن حسرتشوبرامن گذاشتن