2777
2789

میخواستم برم خرید مامانم میگه نه هنوز اعتراضاته خطر داره ایا اینطوره؟؟؟؟؟

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنوعه قفلش کنید می خوایین لغو کاربری شین

نه بابا سوال بود چشم میقفلم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

باهوش و حسابگره همه‌چی رو می‌سنجه بی‌گدار به آب نمی‌زنه.تو کار و خانواده معمولا می‌شه روش حساب کرد.اهل تلاش و پیشرفت  دوست داره زندگیش سطح بالاتر بره برای همین کار و پول براش مهمه.وفاداره برخلاف ظاهر سردش وقتی دل بده معمولا سخت دل می‌کنه.صبور تو کارهای مهم می‌تونه مشکلات رو قورت بده و نشون نده.میخاد هگه چیو خودش کنترل کنه سخت‌گیره دوست داره همه‌چی طبق قانون و برنامه خودش پیش بره.اخمو و غرغرو  خیلی راحت با یه چیز کوچیک از کوره درمیاد.حس مالکیت بالا داره فکر می‌کنه باید همیشه حواسش به اطرافش باشه مخصوصا تو رابطه.

از نظر احساسی سرده زیاد بلد نیست عشق و محبت رو زبونی نشون بده  بیشتر عمل میکنه تا حرف.خودخواهی پنهان کاره تو بحث‌ها می‌خواد دست بالا رو داشته باشه.ذاتا نگاهش  سنگین و ریزبین هست وقتی بیرون میرن ناخودتگاه همه‌چی رو میخاد زیر نظر بگیره ، مخصوصا ادم‌ها.رو این نگاه کردنش بیشتر از روی کنجکاوی و عادت شخصیتی هست تا علاقه‌ی واقعی .ولی چون خودش آدمیه که دوست داره همه‌چی تحت کنترلش باشه تو خونه برعکس عمل می‌کنه اگه چیزی ببینه که خوشش نیاد غر میزنه و گیر میده. این یه جور دوگانگی شوهرت هس.از روی طالعش حسین بیشتر ظاهر‌بین و نگاه‌بازه تا بخواد با کسی تو رابطه‌ی باشه.زنی توزندگیش نیس فقط یکم هیزه.اگر وارد رابطه‌ی پنهونی بشه عمرا بفهمی خیلی حرفه‌ای و حساب‌شده پیش میره..البته نترس الان باوسی نیس

ولی انرژی طالعش بیشتر نشون میده که اونجوری که تو فکر می‌کنی رابطه‌ی جدی با زنی نداره.رفتاراش بیشتر نیاز به توجه و دیده شدن داره. نگاه می‌کنه تا حس کنه هنوز جذابیت داره نه اینکه حتما وارد رابطه بشه.نگاه‌هاش از روی عادت و اعتماد به نفس زیادشه.

غر زدن‌هاش از روی کنترل‌گری و حس برتریش هس.

نیاز داره احساس کنه هنوز مرد جذابیه ولی در اصل نمیخواد خونه و زندگی‌شو ریسک کنه.حسین بیشتر نگاه‌باز و غرغروه ولی اهل خیانت جدی نیست. این نگاه‌ها و بحث‌ها بیشتر برای اینه که یه جوری خودشو تخلیه کنه و اعتماد به نفس بگیره.

راه درستش اینه که تو به‌جای دعوا خیلی خونسرد باهاش رفتار کنی و بذاری بفهمه نگاه‌هاش تو رو کوچیک نمی‌کنه بلکه شخصیت خودشو می‌بره زیر سوال

دخترش باهوش و کنجکاوه همیشه دنبال چیزای جدیده سوال می‌پرسه.دوست داره بفهمه دنیا چجوریه.خلاق و خیال‌پردازه اگه بهش فرصت بدی خیلی پیشرفت میکنه‌.مهربون و وفاداره به کسایی که دوست داره خیلی وابسته و مهربونه دلش صافه.جسور و شجاعه خیلی وقتا جرعت داره برخلاف جمع نظرشو بگه نمی‌ترسه.احساساتی و حساسه عمیقا احساساتشو درمیدونه و این باعث می‌شه ادم صادقی باشه.لجباز و سرسخته وقتی می‌خواد کاری کنه خیلی سخت میشه نظرشو عوض کرد.حسادت و رقابت داره.اعتماد به نفسش کمه بعضی وقتا شک می‌کنه که خوب عمل کرده یا نه.دخالت در کار دیگران  مخصوصاا نو کارای خونه و زندگی دوست داره نظرشو تحمیل کنه. اگه نق میزنه لجبازه وقتی چیزی نمی‌گیره یا راضی نمی‌شه شروع می‌کنه به نق زدن.طبق طالع احتمالا بین ۲۶ تا ۳۰ سالگی ازدواج میکنه

رفتار یکتا که توش دخالت لجبازی حسادت کاملا طبیعیه برای طابع این بچه.اینا روش شخصیت مستقل شدنشه.دوست داره کنترل بخشی از زندگی‌شو خودش داشته باشه.برای اینکه کمتر اذیتت کنه بهتره مرزها رو با مهربونی اما محکم تعیین کنی و وقتی کار خوبی می‌کنه تحسینش کنی.

طالع تو نشون می‌ده که احتمال داشتن ۵تا بچه هست  البته بستگی به تصمیمات و شرایط زندگی داره.مثلا تو طالع من ۷تا هست یعنی خدا تا ۷فرزند اجازش بهت داده حالا هرقدر خودت بخوای میتونی بیاری..بچه‌ها برای تو باعث شادابی و انرژی مثبت می‌شن اما گاهی با رفتارهاشون ممکنه فشار روانی ایجاد کنن.بچه‌های بعدیش بیشتر شاداب و باهوش هستن  مثل بچه‌های فعلیت و تجربه‌های تو به عنوان مادر تاثیر زیادی روی شخصیتشون داره.

معده حساس و بیماری‌های زود به زود مربوط به حساسیت طالع مهرماه و سیستم عصبیت هس.بهتره استرس رو کم کنی تغذیه منظم داشته باشی و ورزش سبک انجام بدی.خیلی خوبه.بیماری جدی از طالع دیده نمی‌شه.انرژی بد اطرافیان.گاهی باعث ضعف معده یا دلشوره می‌شه نه بیماری واقعی جادویی.بچه‌ها و زندگی خانوادگی برات شاداب و پرانرژی خواهد بود ولی نیاز به صبر و مدیریت داری.

سلامتیت بیشتر از حساسیت و استرس ناشی می‌شه و با مراقبت‌های ساده قابل کنترله.اینده خوب و قابل پیش‌بینی داری فقط باید ذهن و انرژی خودت رو مثبت نگه داری.

در قبالش چ کاری باید انجام بدم واستون هزینه چقدره

درخواست بده گلم

تو ذاتا ادم مهربونی هسی دلت نمیاد کسی ناراحت باشه.زود به دل می‌گیری ولی همون‌قدر زودم می‌بخشی.گاهی زیادی ساده و روراستی این باعث میشه بعضیا ازت سواستفاده کنن.وقتی بخوای کاری رو شروع کنی پشتکار داری ولی یه وقتایی تنبلی و بی‌حوصلگی میاد سراغت.توخیلی زود دلِ بقیه رو به دست میاری.. اعتماد زیادت به ادما گاهی به ضررت تموم میشه.ازدواجت طی ۵ سال اینده هس.توی طالعت پیدا بود ۳تا ۵سا.شوهر ایند‌ت مردی ارومه متعهد و اهل خانواده‌ از اون مرداییه که خیلی به زن و زندگیش اهمیت میده. قدش متوسط رو به بلنده اخلاقش مردونگی داره شاید اولش خیلی رمانتیک به نظر نیاد ولی قابل اعتماده.یکمم خشکه اخلاقش.توی طالع امسال شانست برای شهر خودت خیلی بالاست. احتمال زیاد همون شهر خودت قبول میشی

تو ادمی هسی که خیلی زود دل میبری و انرژیت به بقیه منتقل میشه. وقتی وارد جمع میشی همه متوجهت میشن.غرور خاصی داری ولی پشت اون غرور دلت خیلی نرمه. بعضی وقتا نمیخوای کسی اشکت رو ببینه ولی ته دلت زود می‌شکنی.

از تنهایی زیاد خوشت نمیاد دوست داری همیشه اطرافیانت باشن.

باوفا و دست و دل‌باز هسی به کسی برسی با تمام وجود کمکش می‌کنی.قلب بزرگی داری و وقتی عاشق میشی دیگه همه وجودتو میذاری.یعنی حتی اگه خودت نخوای توجه بقیه سمتت میاد.

بعضی وقتا یکم زود از کوره در میری یا سریع می‌رنجی.

لجبازیت زیاده وقتی چیزی تو ذهنت باشه سخت کوتاه میای.

ممکنه گاهی زیادی به ظاهر یا نظر مردم اهمیت بدی تو خیلی عاشقانه و پرشور هسی. کسی که بتونه غرورت رو درک کنه و بهت احترام بذاره پیشت برنده هس. ولی اگه حس کنی کسی تحقیرت می‌کنه یا ارزشتو نمی‌دونه خیلی سریع میری کنار.

زندگی‌ت بالا و پایین زیاد داره ولی معمولاخوش‌شانسی یارته.

توی کار یا درس وقتی واقعا چیزی رو بخوای با اراده می‌گیریش.

کم‌کم یاد می‌گیری که همه‌چیز دست خودته نه فقط دست بخت و اقبال.