2777
2789
عنوان

خانومهای تهرانی ولیعصر هنور اعتراضات هست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 27 پست

خیلی وقتا عقل و منطق میاد جلوی احساساتت. ادمی هسی که دوست داری همه‌چی مرتب تمیز و روی اصول باشه. از بی‌نظمی و شلختگی حرصت می‌گیره. تو جزو کسایی هستی که وقتی وارد جمع میشن همه حس می‌کنن یکی هست که می‌شه روش حساب کرد.

باهوش و دقیقی زود نکته‌ها رو می‌گیری و جزییات از چشمت در نمیره.دلسوز ی کمک میکنی تا جایی که بتونی دست بقیه رو می‌گیری مخصوصا خانوادت.اهل مسولیتی ادم قابل اعتمادی هسی کسی بخواد کاری رو بسپاره بهت با خیال راحت می‌سپاره.ساده‌دلی ولی نه ساده‌لوح دلت میخواد همه‌چی واقعی و بی‌ریا باشه.

با سلیقهای  چه تو پوشش چه تو خونه زیبایی و نظم برات مهمه.

وسواس و سخت‌گیری گاهی زیادی سخت می‌گیری هم به خودت هم به بقیه.زیادی فکر میکنی یه موضوع کوچیکو انقدر می‌چرخونی تو ذهنت که خودتو خسته می‌کنی.احساساتی  بیرون خونسردی ولی درونت خیلی زود دلگیر میشی. کمتر نشون میدی و این جمع میشه تو دلت.ایرادگیری چون دقیق و نکته‌بینی ممکنه ازت به چشم سخت‌گیر یا ایرادگیر یاد کنن.سخت دلت باز میشه به کسی ولی وقتی اعتماد کردی دیگه تا تهش میری

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

به نظر میاد ازدواج بعدیت بین ۱ تا ۲ سال اینده برات اتفاق بیفته. یعنی تا ۳۸ سالگی یه مسیر جدید عاشقانه وارد زندگیت میشه. البته بستگی داره چقدر خودت اماده باشی و دلت باز باشه.

ظاهرش ادم جذاب و اراسته‌ای هس قد متوسط خوش‌تیپ ولی نه خودنمایی‌کن. چهرش دوست‌داشتنی و ارامش‌بخشه.

شغلش شخصی مستقل و کاربلده احتمالا تو حوزه‌ای مثل مدیریت یا کسب و کار خودش. یعنی هم عقلش خوب کار می‌کنه هم درامدش کافی و خوبه. اشناییتون توی  یه جمع کاری مهمونی دوستانه  یه جایی که هر دو به نوعی به رشد و یادگیری یه چیزی علاقه دارین.

اول یه دوستی اروم شکل می‌گیره بعد کم‌کم علاقه و اعتماد عمیق به وجود میاد. اصلا قرار نیست عجله کنه  همه چیز طبیعی و اروم پیش میره. اون به  ادم  با اعتماد به نفس صبور و منطقیه ولی مهربون و دلسوزه. تو رابطه ارزش زیادی به صداقت و ارامش میده.

سنش حدودا چند سال از تو بزرگ‌تر مثلا ۲یاسه سال.ی مرد ساده و محترمه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادمی هسی که خیلی حسابی و با دقت همه‌چیزو می‌بینی. اهل فکر کردن و جمع‌بندی هسی ولی گاهی زیادی سخت میگیری روی خودت و دیگران. روحیت حساسیه ولی خیلی باهوشی . ادمای دور و برت حس می‌کنن که تو یه جاهایی خیلی «مسخت‌نفوذ هسی ولی در واقع فقط محافظتی رفتار می‌کنی.واقع‌بین و منطقی هسی چیزا رو با چشم دل و عقل می‌بینی.مهربون و دلسوزی مخصوصا نسبت به خانواده و دوستای نزدیک.گاهی سخت‌گیر و حساس میشی حتی نسبت به خودت.وقتی عصبانی یا ناراحت میشی ممکنه خودتو عقب بکشی یا سرد باشی.تمایل داری خیلی چیزا رو در ذهن نگه داری و این باعث استرس می‌شه.اعتماد کردن به دیگران بعضی وقتا برات سخته.تو گلم زندگی برات وقتی شیرینه که کمی ریلکس‌تر باشی و روی خودت و ادمای اطرافت انعطاف داشته باشی. مهربونیت و دقتت خیلی خوبه فقط بعضی وقتا بزار دل هم بتونه یه چیزی رو تجربه کنه بدون اینکه همه‌چیو سخت کنی.

خدا نگذره از تو و امثال تو واقعا که اسمت برازندته 

آشوب....

پولی که از این راه به دست میاری گیر میکنه تو گلوت 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خدا نگذره از تو و امثال تو واقعا که اسمت برازندته آشوب....پولی که از این راه به دست میاری گیر میکنه ...

چرا اینطوری میگیدعزیزم ؟ مگه من بهشون دعا طلسم دادم.نه فقط نکات اخلاقیشون گفتم و همین چیز بدی نمیگم طلسم جادو که نمیکنم.

چرا اینطوری میگیدعزیزم ؟ مگه من بهشون دعا طلسم دادم.نه فقط نکات اخلاقیشون گفتم و همین چیز بدی نمیگم ...

کارت درست نیست پولی که از این راه درمیاری حرامِ حرام 

متوجه ایییی؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

کارت درست نیست پولی که از این راه درمیاری حرامِ حرام متوجه ایییی؟

پول؟تاپیکم خوندی تاپیک اخرمو؟پس برو تک تک نظراتو بخون .کاش یابگیریم قضاوتم نکنیم.ببخشید باعث اذیت شما شدم.خوش باشی خانم. وقت کردی بخون تامیک اخرم رو جواب سوالت قضاوتت توی اون تاپیکه..

شما که خیلی باایمانی.برو از تک تکشوم بپرس ننه اشوب پولی از شما دریافت کرده.بعد بیا منو به فحش بکش اگه پول گرفتم

برو توی تاپیک اخرم صفحه ۱۱ و ۱۲ بخون جواب حرفات هست

مهاجرت کنی خوبه موفق میشی.اگه بری پزشکی و تا تخصص پیش بری هم جایگاهت خیلی خوب میشه هم درامدت عالیه. ولی مسیرش خیلی طولانی و سنگینه و انرژی زیادی میخواد.اگه فقط عمومی بگیری اون جایگاه و درامد دلخواهتو نمیگیری فقط یه زندگی متوسط داری.

دندان‌پزشکی مسیرش کوتاه‌تره سریع‌تر وارد کار و درامد میشی.

جایگاه اجتماعی خوبه داری ولی نه به اندازه پزشکی با تخصص.

اگه دنبال سرعت و پول نسبی خوب هسی گزینه خوبییه.

فیزیوتراپی مسیر کوتاهه سریع مهارت دستت میاد و میتونی مستقل کار کنی.درامد اولش ممکنه کم باشه ولی اگه خلاق باشی و اموزش بدی یا محتوا درست کنی رشد می‌کنه جایگاه اجتماعیت نسبت به پزشکی و دندان کمتره. دنبال جایگاه و پول خیلی بالا و بلندمدت  پزشکی با تخصص.دنبال سرعت و پول خوب ولی جایگاه متوسط  دندانپزشکی دنبال کار عملی سریع مهارت گرفتن و استقلال  فیزیوتراپی.بخونه

تو خیلی منطقی منظمی و دقیق هسی. همه چیز برات باید حساب و کتاب داشته باشه و کارا رو نصفه نیمه رها نمی‌کنی گلم. قبل از هر تصمیمی خوب فکر می‌کنی و عجولانه عمل نمیکنی.وفاداری و قابل اعتماد هسب وقتی کسی رو دوست داری یا قولی میدی پایش وایمیستی.خیلی مسولیت‌پزیری و مردم میتونن روی تو حساب کنن.

تو جز ادمای هسی که کارا رو درست و با کیفیت انجام میدن حتی وقتی کسی نمی‌بینه.بعضی وقتا سختگیر میشی هم با خودت و هم با دیگران.وسواس فکری داری یعنی ممکنه زیاد روی جزییات گیر کنی و از اصلش غافل بشی. کمی سرد یا محافظه‌کار میشی شاید بعضی‌ها فکر کنن خودتو دور نگه میداری مخصوصا با ادمای جدید.

توی جمع‌ها معمولا ادم قابل اعتماد و معقولی هسی ولی سعی کن گاهی دل و دلتو باز کنی و نذاری وسواس یا سخت‌گیری باعث بشه از لحظه‌ها لذت نبری. 

سه تا بچه توی طالعت هست دوتا دختر یکی پسر بچه اولیت دختره.

طالع نشون میده که حمید نسبت به تو حس عمیق داره ولی ممکنه واضح ابراز نکنه چون طبیعتش منطقی و محافظه‌کاره.
 بله عاشقته اما نیاز به زمان داره تا احساسش کاملا واضح بشه.
مادرش عصمت ادمی محافظه‌کار و سنتیه. طالع میگه خانواده به تو احترام میذارن و حس مثبتی دارن مخصوصا اگر ببینن تو با حمید جدی و منطقی هستی. خانواده‌ش بهت اعتماد دارن و دید مثبتی دارن گلم. انرژیشما دوتا میگه که ازدواج امکان‌پذیره و رابطه‌تون محکمه.زمان مناسب ازدواج وقتی حمید مسیر تخصصش رو طی کرد پایدار شد بهتره طالع نشون میده احتمالا ۱یا۲ سال اینده شرایط مالی و شغلی اماده‌تر میشه.بهتر میشه. برا عقدتون صبر کن.
الان بهتره عزیزم  که صبر کنین تا تخصص و مسیر کاریش درس بشه بشه بعد عقد کنین و زندگی رسمی رو شروع کنی عزیزم